jest taki plak w ogóle?grze pisze:plak do nawiewów
bardziej chodzi mi o taki środek grzybo bujczy jak koledzy pisali wcześniej, jakomś piankę czy coś.
a jaki miał ten ozonator? mały taki czy duży? taki mały ozonator można kupić za 150 złgoldi j51 pisze:jeśli ozonowanie które trawo ponad godzinę nie pomorze trzeba będzie podstawić autko na 6 godzin na dalsze ozonowanie koszt 140 zł
Rozkinilem co za syf osadza mi sie na szybach, to plyn chlodniczy <buu> Nagrzewnica pewnie poszla bo klima dziala jak dzialala tzn nie ubywa czynnika i chlodzi tak samo, ubywa w malych ilosciach plynu ze zbiorniczka... Mam nadzieje, ze jeszcze troche pociagnie bo nie chce mi sie wyciagac deskimati86 pisze:keczy, to widocznie nie masz filtra, nie wszystkie modele miały.
ja też nie miałem a już mam. bo sobie założyłem.
a jeżeli chodzi o tłusty nalot na szybie to czytałem na ten temat trochę, i muszę cię zmartwić bo jak takie coś się dzieje to chłodniczka już się poci i jest na wykończeniu.
zdemontuj półkę pod nogami kierowcy, wsadź rękę pod obudowę nagrzewnicy i sprawdź czy nie jest tam mokro.keczy pisze:Rozkinilem co za syf osadza mi sie na szybach, to plyn chlodniczy <buu> Nagrzewnica pewnie poszla bo klima dziala jak dzialala tzn nie ubywa czynnika i chlodzi tak samo, ubywa w malych ilosciach plynu ze zbiorniczka... Mam nadzieje, ze jeszcze troche pociagnie bo nie chce mi sie wyciagac deskimati86 pisze:keczy, to widocznie nie masz filtra, nie wszystkie modele miały.
ja też nie miałem a już mam. bo sobie założyłem.
a jeżeli chodzi o tłusty nalot na szybie to czytałem na ten temat trochę, i muszę cię zmartwić bo jak takie coś się dzieje to chłodniczka już się poci i jest na wykończeniu.