[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Troche rozmawiałem wczoraj z chybo na gg i mniej więcej ustaliliśmy coś takiego,
Wy wszyscy wyjeżdzający z Warszawy sobie juz sami ustalice miejsce spotkania itd. i kierujecie się trasa E7 na Gdańsk, przed Płońskiem ( ok 65km od warszawy) będę na Was czekał na parkingu przy dość sporym zajeździe, po prawo będzie stacja chyba Shella, potem 200 metrów za nią światła i zjazd w prawo do zajazdu, stamtąd do Płońska są jakieś 3km, zjedziemy sobie na stacje na obrzeżach miasta, jest też na niej KFC to jak ktoś będzie głodny to sobie zje, i potem będzie można ruszać w stronę Gdańska. Ja jeszcze postaram się zaznaczyć to miejsce na jakieś mapie Online, i wkleję tutaj, chybo mam mój nr. tel.
Dokładnie trzeba jeszcze ustalić godzinę wyjazdu, bo też muszę wiedzieć o której mam czekać, do mnie będziecie jechać małą godzinkę.
Wy wszyscy wyjeżdzający z Warszawy sobie juz sami ustalice miejsce spotkania itd. i kierujecie się trasa E7 na Gdańsk, przed Płońskiem ( ok 65km od warszawy) będę na Was czekał na parkingu przy dość sporym zajeździe, po prawo będzie stacja chyba Shella, potem 200 metrów za nią światła i zjazd w prawo do zajazdu, stamtąd do Płońska są jakieś 3km, zjedziemy sobie na stacje na obrzeżach miasta, jest też na niej KFC to jak ktoś będzie głodny to sobie zje, i potem będzie można ruszać w stronę Gdańska. Ja jeszcze postaram się zaznaczyć to miejsce na jakieś mapie Online, i wkleję tutaj, chybo mam mój nr. tel.
Dokładnie trzeba jeszcze ustalić godzinę wyjazdu, bo też muszę wiedzieć o której mam czekać, do mnie będziecie jechać małą godzinkę.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
jednak bede jechal przez Stolyce.
gdybyscie jednak chcieli 3mac sie DK7 (czego nie polecam) to marszruta moglaby wygladac jakos w ten desen: klik
co do czasu... to zalezy na ktora chcemy byc w Ramsowie, przejazd ze Stolycy zajmnie nam podejrzewam okolo 4h
nie neguje, w takim ukladzie przed Plonskiem powinnismy wykonac krotki pistop coby mogli dolaczyc wszyscy ci ktorzy pojada przez Nowy Dwor, na miejscowke proponuje Statoil zaraz za skrzyzowaniem DK7 i DK62, mapka:DeS pisze: Proponuję McDonald na Młocinach - tam gdzie skręcaliśmy na ostatniego grilla.
obstawiam ze chodzi Ci o gospode "Malinowy Bzyk" przed Siedlinem, mapka:sagem pisze:przed Płońskiem ( ok 65km od warszawy) będę na Was czekał na parkingu przy dość sporym zajeździe, po prawo będzie stacja chyba Shella, potem 200 metrów za nią światła i zjazd w prawo do zajazdu
ok, przy czem DK7 proponowalbym jechac nie dalej niz do Nidzicy, po czym odbic na Jedwabne i Pasym a potem trasa krajoznawczo-przemytnicza do Ramsowa (bo jedziemy przeciez do Ramsowa, nie do Olsztyna...), trasa od Malinowego Bzyka do celu wygladalaby naonczas jakos tak - klik - dzis lub jutro bede cisnal na polnoc wiec przetre szlak i sprawdze czy gleboszuracze przejda ostajac sie zdrowiemsagem pisze:zjedziemy sobie na stacje na obrzeżach miasta, jest też na niej KFC to jak ktoś będzie głodny to sobie zje, i potem będzie można ruszać w stronę Gdańska.
gdybyscie jednak chcieli 3mac sie DK7 (czego nie polecam) to marszruta moglaby wygladac jakos w ten desen: klik
co do czasu... to zalezy na ktora chcemy byc w Ramsowie, przejazd ze Stolycy zajmnie nam podejrzewam okolo 4h
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dokładnie, na 99% o to mi chodzi Marcin, dla pewności dodam że na przeciwko jest drugi taki "zajazd" z drewna zbudowany, jednak tydzień temu ktoś to podpalił i stoi pół spalona buda.obstawiam ze chodzi Ci o gospode "Malinowy Bzyk" przed Siedlinem, mapka:
Mnie oczywiście wszystko jedno, byle było ciekawie.przy czem DK7 proponowalbym jechac nie dalej niz do Nidzicy, po czym odbic na Jedwabne i Pasym a potem trasa krajoznawczo-przemytnicza do Ramsowa
Uwzględnij oczywiście postoje, najpierw Wasz jeden, potem ze mną w Płońsku, no i od Płońska zostanie nam jakieś 180Km, więc myślę że jeden przystanek wystarczy. Dogadajcie godzinę między sobą, ja się dostosuję.co do czasu... to zalezy na ktora chcemy byc w Ramsowie, przejazd ze Stolycy zajmnie nam podejrzewam okolo 4h
Mi wszystko jedno dostosujemy się co do miejsca i czasu. O ile wogóle pojedziemy B3US, bo dopiero w piątek idzie na warsztat :roll: , a kto słyszał ten wie, że może to być drobnostka a może też coś "głębiej". Jestem dobrej myśli mimo to.chybo101 pisze:O której godzinie ma zamiar startować batalion zmotoryzowany "War-szafka"
Generalnie co do trasy przejazdu itp to mi to wszystko jedno. Podjechać do modlińskiej mogę i tak samo jechać "wisłostradą".
Ojoj, mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Nie tylko Ty robisz rzeczy na ostatnią chwilę... ja na szczęście tylko kosmetykę, ale stres dla mnie podobnykacper85 pisze:O ile wogóle pojedziemy B3US, bo dopiero w piątek idzie na warsztat :roll: , a kto słyszał ten wie, że może to być drobnostka a może też coś "głębiej"