[B3] Najładniejszy montaż świateł do jazdy dziennej (LED)
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
jak ma rozwiewać wątpliwości jeśli mają homologacje to nie ma żadnych problemów sam będę zakładał teraz do A4 bo wkur.... mnie te stanie w korkach we Wrocku przy włączonych światłach najlepiej było jeśli był przepis śmigania na światłach w okresie jesienno zimowym to było najlepsze rozwiązanie. Dlaczego w Niemczech nie używa sie świateł mijania
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
W innych krajach nie używa się cały rok świateł mijania bo w rządzie są mądrzy ludzie, a w naszym kraju rządzący mają w tym interes i nie zmienią tego zbyt szybko. Dlatego nie chodzę głosować na złodziei.Szara80tkaTdi pisze:we francji rowniez, sa kraje gdzie uzywa sie tylko poza terenem zabudowanymgoldi j51 pisze:Dlaczego w Niemczech nie używa sie świateł mijania
wogule glupi pomysl, ztymi swiatlami, ze az szkoda slow
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
obecni rzadzacy to nie tylko zlodzieje a bandyci, klamcy, cwaniaki, maja oczywiscie wszedzie swoje wtyczki, wiec trzeba uwarzac, miedzy innymi na hieny dziennikarskie ktore zywia sie padlina i mącą nam w glowach aby odwrocic nasza uwage od istotnych spraw
i przez takich to pseudo madrych szybciej nam manetki padaja w autach, zarowki, akumulatory, oczy nam sie bardziej psuja od oslepiajacecyh calodobowo reflektorow
wedlug badan kierowcy bardziej sie przyzwyczaili do punktow swietlnych i nie dostrzegaja pieszych, stad tez wiecej potracen,
tylko czekac az w rzadzie wymysla obowiazkowe oswietlenie dla pieszego
i przez takich to pseudo madrych szybciej nam manetki padaja w autach, zarowki, akumulatory, oczy nam sie bardziej psuja od oslepiajacecyh calodobowo reflektorow
wedlug badan kierowcy bardziej sie przyzwyczaili do punktow swietlnych i nie dostrzegaja pieszych, stad tez wiecej potracen,
tylko czekac az w rzadzie wymysla obowiazkowe oswietlenie dla pieszego
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
Kolego odradzam miejsce w postaci kratki zderzaka, jeśli masz te porządniejsze światła do jazdy dziennej tak jak np philips daylight4 to tnij zderzak i wpuszczaj je w zderzak jak najwyżej możesz i wklej jak najmocniejszym klejem, ja niestety zamontowałem w kratkach i po miesiącu pan Policjant zwrócił mi uwagę że jeżdżę bez świateł, a kratek w zderzaku nie było razem z daylight`ami, zabezpieczajcie te lepsze koledzy jak się da, dopóki cena jest dość zaporowa to mogą ginąć
- MalyGlodek
- Forum Audi 80