[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Coś sobie powoli dłubię w samochodzie. Zamontowałem wtyczki do lamp zespolonych oraz tylni zderzak z 90'tki. Miał dwie dziury (pod hak i LPG) oraz był srebrny. Na szybko go zrobilem, jeszcze do poprawki.
Z tylniej klapy znikną oznaczenia, kupię czarnego motipa do lamp i je równomiernie przydymię oraz muszę wkońcu założyć nierdzewną ori dwururkę z TDI.
Z tylniej klapy znikną oznaczenia, kupię czarnego motipa do lamp i je równomiernie przydymię oraz muszę wkońcu założyć nierdzewną ori dwururkę z TDI.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ej dislarze co to za jakies namowy za plecami forum namawiaja sie na gg, a to dranie jakie! :mrgreen: tam z tyłu to teraz kolej na tylną końcówkę, coś z nią koniecznie teraz trzeba zrobić .. ja przy okazji robienia zderzaka zaspawałbym podciecie na tlumik i koncowke schował całkiempawelrybak15 pisze:Nie słuchaj go <ok>
Pamiętaj co Ci na gg pisałem
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
A tutaj zdjęcie tunelu z założoną alcantarą. Bye bye biedne szmatki.
Przy okazji usunąłem w samochodzie trochę "druiarstwa", założyłem plastik ozdobny dodatkowych zegarów i wskaźnik doładowania auto gauge VDO look.
Jak ktoś chce to mogę zrobić za drobną opłatą odpowiednio wyciętą wkładkę z alcantary w tunel środkowy.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: