Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
pomaranczowy kierunek zostaje, jest zamysl US i tak pozostanie, na glebe panowie nic nie poradze trzyma mnie et felgi, niestety jest na tyle niskie ze nie stosuje dystansu ktorego moglbym sie pozbyc... tak naprawde to wczoraj po zalozeniu brockow na setupie zimowych kol, kazda mulda powodowala szlifowanie blotnikow, postanowilem podniesc go na tyle aby tarlo co najwyzej tylko na tych glebszych, kumpel mowil ze sie przyzwyczaje do tarcia, bo bez tarcia nie ma gleby, ale musze do tego dorosnac... moze na lepszej jakosci fotkach uznacie ze jednak nisko siedzi, z reszta nie wazne, progi i tak nie dotkna ziemi bo jak wspomnialem wczesniej trzyma mnie et i szerokosc przedniej felgi
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
slugs, w tym roku jednak planuje drugi samochod na codzien...
Słonik, gdy bylo 19mm do konca gwintu to odleglosc opony do blotnika wynosila grubosc grotu kluczyka, natomiast kazda mulda powodowala tarcie wiec zostal samochod podniesiony, ale nie dalo sie zmierzyc odleglosci do konca gwintu i nie mam porwonania o ile dokladnie podnioslem
!StaSiu, dzis wszystko skompletowalem do kupy, uruchomilem stary, ale jary aparat fotograficzny z prawdziwego zdarzenia :mrgreen: autko w koncu umyte i przejechane politura i ladnie nabralo koloru
mankamentem jest prawy kierunek, ale juz nie mialem czasu go dokonczyc, tak samo jak uzbrojenie ich w obrys ktory tez czeka na falbanku... natomiast ramki reflektorow puszczone w kolor nadwozia, grill wraz z orginalnym nowym znaczkiem znany juz przez niektorych wczesniej, cala tapicerka spowrotem wpadla w auto no i sibiradyjo na droge na mazury :mrgreen:
Słonik, gdy bylo 19mm do konca gwintu to odleglosc opony do blotnika wynosila grubosc grotu kluczyka, natomiast kazda mulda powodowala tarcie wiec zostal samochod podniesiony, ale nie dalo sie zmierzyc odleglosci do konca gwintu i nie mam porwonania o ile dokladnie podnioslem
!StaSiu, dzis wszystko skompletowalem do kupy, uruchomilem stary, ale jary aparat fotograficzny z prawdziwego zdarzenia :mrgreen: autko w koncu umyte i przejechane politura i ladnie nabralo koloru
mankamentem jest prawy kierunek, ale juz nie mialem czasu go dokonczyc, tak samo jak uzbrojenie ich w obrys ktory tez czeka na falbanku... natomiast ramki reflektorow puszczone w kolor nadwozia, grill wraz z orginalnym nowym znaczkiem znany juz przez niektorych wczesniej, cala tapicerka spowrotem wpadla w auto no i sibiradyjo na droge na mazury :mrgreen:
Kolczat, pierwsza fotka wymiata <ok> trochę krzywo wiszą drzwi, podobnie jak u mnie. Lampy super Wycieraczki szpecą wg mnie. A gleba wystarczająca, choć ja jutro zejdę nieco niżej
A tylna rejestracja szpeci tył niemiłosiernie ;]
Rurki wydechu mógłbyś schować pod zderzak i zrobić czysty zderzak, bez dziury na tłumik taka moja sugestia. Tylna klapa też trochę krzywo siedzi.
Ale ogólnie jak na standardy unijne jest przezajebiście! :mrgreen:
A tylna rejestracja szpeci tył niemiłosiernie ;]
Rurki wydechu mógłbyś schować pod zderzak i zrobić czysty zderzak, bez dziury na tłumik taka moja sugestia. Tylna klapa też trochę krzywo siedzi.
Ale ogólnie jak na standardy unijne jest przezajebiście! :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 21:16 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.