Deskorolka
imo, to chyba kwestia koloru lakieru, bo jak u ATLASa eresowy zderzak leży jak cholera... to u Ciebie nie jestem pewny co do zmiany z CFLa...
A ponieważ lubię Twoje podejście do samochodu to dodam, że coś mi się wydaje, że pożałujesz malowania boczków odbłyśników lamp. Masz bardzo ładne cabrio, a malowanie lamp mi się kojarzy z tuningiem "nie mam siana ale bym coś zrobił to dyszka na szpreja i psikamy, a może coś z tego wyjdzie"
Super, że kierunki są pomarańczowe!
Bardzo ładny samochód! I chyba nie tylko mnie się podoba - na focie od tyłu chyba spod drzwi garażu rodzinka podziwia
A ponieważ lubię Twoje podejście do samochodu to dodam, że coś mi się wydaje, że pożałujesz malowania boczków odbłyśników lamp. Masz bardzo ładne cabrio, a malowanie lamp mi się kojarzy z tuningiem "nie mam siana ale bym coś zrobił to dyszka na szpreja i psikamy, a może coś z tego wyjdzie"
Super, że kierunki są pomarańczowe!
Bardzo ładny samochód! I chyba nie tylko mnie się podoba - na focie od tyłu chyba spod drzwi garażu rodzinka podziwia
ładnie sobie rezasz :mrgreen: ale mając gwinta myslalem ze bedzie nizej, wiem wiem ET cie nie puszcza a szkoda :->
malowanie odbłyśników mi sie nie podoba ale to pewnie kwestia gustu, a moze po prostu na zywo bedzie to lepiej wygladało, czyli jednak bede musiał wpaść do ciebie, zreszta i tak mały handel mamy zrobić a na mazurach mnie niestety nie bedzie..
zderzak RSa mi sie nie podoba, ogolnie jakos nigdy za nim nie przepadałem ale hmm... zobacze na zywo to moze sie przekonam
pozatym to i tak wiadomo ze wszystkie laski piszczą jak jedziesz deskorolką :mrgreen:
malowanie odbłyśników mi sie nie podoba ale to pewnie kwestia gustu, a moze po prostu na zywo bedzie to lepiej wygladało, czyli jednak bede musiał wpaść do ciebie, zreszta i tak mały handel mamy zrobić a na mazurach mnie niestety nie bedzie..
zderzak RSa mi sie nie podoba, ogolnie jakos nigdy za nim nie przepadałem ale hmm... zobacze na zywo to moze sie przekonam
pozatym to i tak wiadomo ze wszystkie laski piszczą jak jedziesz deskorolką :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
spoko panowie, wiem ze ten zderzak wytwarza mieszane uczucia i wiem dlaczego, mnie poki co jara, cfl'a nie sprzedaje na szybko bo mi sie nie pali, jak bedzie kupiec na igle stan to wezmie, jak nie to zawsze jak mi sie eres znudzi moze wpasc spowrotem cfl, a jak bedzie drugie auto na codzien to obiecuje ze gwint bedzie skrecony na poziom pierwszy jaki go przygotowalem przed zalozeniem na auto ;]