[All] Prośby o Virtual Tuning
Będzie pasować.Kuballa17 pisze:górnik o jaki zderzak Ci chodzi ? jakies zdj...
od coupe bedzie pasowal do b3 sedan ?
Zajrzyj do tematu kolegi. https://audi80.pl/b3-20-3a-azev-a-16 ... t43620.htm
Kuballa17, jak szukalem swojego zdezia od coupe, to srednia cena byla 450pln za kompletny, zdarzaly sie rodzynki od klubowiczow za 600pln i wiecej :roll: :lol: Powiedzmy, ze uda Ci sie wyrwac kompletny za ok 400pln, do niego musisz doliczyc koszt lakierowania, w moim przypadku wyszlo ok 60pln ale robilem we wlasnym zakresie, jesli komus zlecisz to zaplacisz od 250pln(przynajmniej u mnie sa takie ceny). Jak latwo obliczyc taka zabawa wyjdzie 460-650pln... Do kwoty trzeba doliczyc koszt przesylki ew dojazd po zderzak :idea:
To tez niezla opcja :mrgreen:
To tez niezla opcja :mrgreen:
Jak najbardziej sie zgadzam, do takiego zderzaka obowiazkowo soczki, blotniki z b4, gleba i wszystko robione na ori gratach zeby to jakos wygladalo... Inwestycja ogromna ale warta swojej ceny jesli ktos chce zrobic cos oryginalnego ze swoja b3 pomimo tego, ze wartosc frontu przekroczy cene auta Swoja droga, nie wiedzialem, ze maska od b3 moze robic taka robote, swietna opcja dla wlascicieli b4 <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
A więc tak, Avant z pomarańczowymi kierunkami na tyle z allegro:SzymekB pisze:Panowie szukam , albo gdyby ktoś potrafił zrobić to bardzo prosze o :
Avanta za zwykłymi lampami przód do tego pomarańczowe kierunki, listwy od V6 i również pomaranczowe kierunki, tył również pomarańczowe kierunki......
Szukam ogólnie delikatnego Rata ale z umiarem.....
A teraz przód, nie znalazłem Avanta co by miał i listwy V6 i normalne lampy, więc zrobiłem pomarańcze na Sedanie, wyglądać będzie podobnie, tylko z relingami.
To by było na tyle
thebarylka weź się ogarnij bo nikt nie wie o co Ci chodzi