Kolego trudno takie boczki wymajstrować ?? Waham się pomiędzy skórą a alkantarą. Dużo z tym roboty ?? Dawałeś pod tą skórę jakąś gąbkę ?? No i jeszcze jakiego kleju użyłeś ??
Ładna B3 . Jak się spisuje silniczek? Jakie spalanie(LPG/PB)? Odpalasz auto na LPG czy na PB? Ładne boczki na drzwiach . Mam w swojej niuni praktycznie takie same(link do tematu o mojej B3 mam w podpisie). Jak się czyści ten materiał?
wnętrze do dopracowania jest jeszcze a gleba dopiero będzie jak na razie doszła kierownica raid sportowa i słupki w eko skórce mam pare spraw do ogarnięcia dlatego audi będzie musiało poczekać pewien okres
Świetna sprawa z tymi boczkami <ok> mama musiała się napracować. Ale widać że warto było, autko wewnątrz ładnie dopieszczone, nic tylko pozazdrościć :mrgreen:
jak mówiłem do dopieszczenia jeszcze wiele dziękuje za wszystkie komentarze audi tylko na fotkach ładnie wychodzi ;p ;D heh ale przede mną i przed padłem jeszcze długa droga chyba że mi się znudzi ale to chyba nie możliwe elektryczny szyber na pokładzie str.1
czy ja wiem czy to nisko dla mnie to straszny kuń ogólnie nacodzień obcuje na vagu z paroma mocno zglebionymi golfami i np byłą Audi Kryśki lub Kazika i dlatego mi sie wydaje że koń straszny chciałbym zejść jeszcze ze 2-3cm i chyba będę zadowolony