Teraz ją musisz lepiej zabezpieczyć przed złodziejami :evil:
Odzyskałem swoją B4,[no i wróciła do domu]
-
czeki
-
szymon b4 2.6
- Forum Audi 80

-
anemia7
super super- w gruncie rzezcy to zastanawiałam się juz ile audic z Twojej ma po kawałku-
poprostu nie do uwierzenia- niesamowite szczęscie odzyskać skradzioną furę.
Ale skurczybyki jak musieli nią doginać ,zeby aż tak urządzić- czereśniaki...
ażeby im bąki z dupy wybili kiedys ,,,,,,,chamstwo.........
GRATULACJE- mam nadzieję , że doprowadzisz ja do wcześniejszego super stanu :mrgreen:
poprostu nie do uwierzenia- niesamowite szczęscie odzyskać skradzioną furę.
Ale skurczybyki jak musieli nią doginać ,zeby aż tak urządzić- czereśniaki...
ażeby im bąki z dupy wybili kiedys ,,,,,,,chamstwo.........
GRATULACJE- mam nadzieję , że doprowadzisz ja do wcześniejszego super stanu :mrgreen:
cześć Yamato!
bardzo się cieszę, że odzyskałeś swój skarb. daj znać jak tam rekonwalescencja. powiem Ci , że wielokrotnie martwię się o swoje autko, tym bardziej że nie mam AC- poprostu mnie na nie nie stać. podobnie jak Ty jestem z Sosnowca. nie wyobrażam sobie gdyby mnie coś takiego spotkało. to niewiarygodne, że u Ciebie tak to się skończyło, ale i tak piekło przeżyłeś. oby tylko ubezpieczyciel nie był skąpy.
pozdrawiam cieplutko
i lecz swoją niunię by lśniła poprzednim blaskiem
zastanawiam się czy jest jakieś zabezpieczenie dające nam pewność
bardzo się cieszę, że odzyskałeś swój skarb. daj znać jak tam rekonwalescencja. powiem Ci , że wielokrotnie martwię się o swoje autko, tym bardziej że nie mam AC- poprostu mnie na nie nie stać. podobnie jak Ty jestem z Sosnowca. nie wyobrażam sobie gdyby mnie coś takiego spotkało. to niewiarygodne, że u Ciebie tak to się skończyło, ale i tak piekło przeżyłeś. oby tylko ubezpieczyciel nie był skąpy.
pozdrawiam cieplutko
i lecz swoją niunię by lśniła poprzednim blaskiem
zastanawiam się czy jest jakieś zabezpieczenie dające nam pewność
Ja także od paru dni jestem właścicielem niuńki. Jako przezorny posiadacz Poloneza (poprzednie) miałem immobiliser i alarm, ale próbowali zakroić radio. Jako że moja B4 nie posiada immobileisera postanowiłem założyć dyskretnik. Miejsce jest stosunkowo mało przewidywalne, a próba kradzieży może skończyć się zniszczeniem drzwi, zamka, szyby, niż utratą auta.
YAMATO. Bardzo miło. Parę dni postoi na warsztacie, i bez problemu będzie wyglądać jak poprzednio ;]
Pozdrawiam
YAMATO. Bardzo miło. Parę dni postoi na warsztacie, i bez problemu będzie wyglądać jak poprzednio ;]
Pozdrawiam