Audi 80 b3 Zakończenie sezonu z Vag Ostrowiec
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
dokładnie.ludzie to nie czasy komuny ze skazy na lakierze maskuje się naklejkami :roll:
KoralB3, ja mam pół maski bez klaru... nie naklejam żadnego badziewia tylko po prostu zostawiam to na następny rok, na przypływ gotówki. Takie naklejanie gdzie popadnie na pewno nie będzie u Ciebie fajnie wyglądać. Jedyną opcją związaną z naklejkami jest stickers bomb ale jak mówiłem do tego potrzeba mieć dobre koło i zawieche... ale też nie do każdego auta to pasuje. Sorry za OT.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
przodnia listwa jest ori i jak juz kiedyś pisałem wywalona nie będzie a co do stickersa sie jeszcze zobaczy albo będą nowe naklejki i będzie zaklejona cała maska albo będzie rost albo będzie nowa powłoka nich tu nie mówił o naprawianiu powłoki chodzi o to że nie mam ok500zł na wywalenie od razu i zaklejenie całej maski bo wole dołożyć do gwintu a dopiero będe zaczynał pracować więc środki nie będą tylko z sezonu letniego ogólnie auto nie będzie szybko sprzedane i jeszcze wiele jest do zrobienia i zrobione będzie np środkowy tunel z zgerami czeka już ponad rok i pewnie poczeka dalej bo mam inne ważniejsze sprawy na głowie
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2011, 21:44 przez mezik0, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie no wiesz mi jakoś ten kamei przypadł do gustu a b4 nie będzie w życiu nie podoba mnie sie to wcale a wcale ogólnie jeśli chodzi o malowanie to auto sie nadaje całe do malowania na fotach tego nie widać ale tak jest więc jest to dość kosztowna zabawa i na pewno kiedyś zrobiona będzie a wtedy na pewno poznika wszystko co było ponaklejane ale to na pewno nie w tym roku a co do stickersa jest jak jest na żywo jest lepiej a do tego koncepcja jest nie skończona gdy ktoś to źle odbierze mnie nie interesuje bo mi się to podoba auto robię pod siebie a nie pod forum jeśli ktoś uważa że zwieśniaczyłem to auto to przepraszam ale jestem ze wsi i kuniec choć po moich okolicach kręcą sie prawdziwe laminatowe wieśniaki ale ,,niech ta bedzie"
Wielki szacun za doprowadzenie wnetrza do takiego stanu.
Ładnie sie wszystko prezentuje, jednak mi do gustu nie przypadają naklejki, poza nimi jest wszystko OK
Widzial bym tu front od A90 (niekoniecznie zespolone lampy) i poteżną glebę.
W zasadzie masz bardzo podobną b3 do mojej, nawet felgi się zgadzają :mrgreen:
Od dluższego czasu poluje na dekielki do tych felg.
Byl bym bardzo wdzięczny za podanie wymiarów tych dekielków jesli jesteś to w stanie zrobić.
Chodzi mi o dokladne wymiary jak srednica, grubosć i czy posiadaja jakieś przefrezowania etc.
Ładnie sie wszystko prezentuje, jednak mi do gustu nie przypadają naklejki, poza nimi jest wszystko OK
Widzial bym tu front od A90 (niekoniecznie zespolone lampy) i poteżną glebę.
W zasadzie masz bardzo podobną b3 do mojej, nawet felgi się zgadzają :mrgreen:
Od dluższego czasu poluje na dekielki do tych felg.
Byl bym bardzo wdzięczny za podanie wymiarów tych dekielków jesli jesteś to w stanie zrobić.
Chodzi mi o dokladne wymiary jak srednica, grubosć i czy posiadaja jakieś przefrezowania etc.