[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
Powtarzam. Zderzak S2, maska B4, felga BBS, gleba na audi B3 i B4
,
Proszę mi pokazać różnice i wytłumaczyć dlaczego front S2 nie pasuje do budy B3.
,
Proszę mi pokazać różnice i wytłumaczyć dlaczego front S2 nie pasuje do budy B3.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:40 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No to jak Ci kształt maski w B3 nie odpowiada to sprzedaj to auto komuś kto je uszanuje i komu się będzie ono podobać i kup sobie to B4 skoro to taki ideał jest. Właśnie w B4 front jest spartolony kompletnie, strasznie zalatuje nowszymi Audicami i nie ma w nim nic ciekawego.
Niebieska B3 byłaby OK gdyby zostawiono jej maskę z B3.
Niebieska B3 byłaby OK gdyby zostawiono jej maskę z B3.
gadasz bez sensu. Powiedz to każdemu co zmienia swoje auta, żeby poprawić ich wygląd. B3 to niestety jeszcze żaden klasyk i nie ma sensu na siłe z niego takiego auta robić bo ciągle jest ich bardzo dużo. Kiedyś jak się takim autem stanie, to pościągam wszystkie "ulepszacze" wyglądu i wroce do serii, ale na to potrzeba bardzo dużo czasu jeszcze.pawelrybak15 pisze:No to jak Ci kształt maski w B3 nie odpowiada to sprzedaj to auto komuś kto je uszanuje i komu się będzie ono podobać
wróć się do poprzedniej strony, popatrz na zdjecie ktore wrzucił duo i napisz jeszcze raz ze ta niebieska bedzie dobrze wygladac z maska b3, widziales inne foty tego auta? pewnie tak bo jest na forum ich kilka.pawelrybak15 pisze:Niebieska B3 byłaby OK gdyby zostawiono jej maskę z B3.
b3 z frontem s2 i maska serią to kupa straszna, wlasnie wtedy ten zderzak tak wisi na tym aucie, ciąży.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to też nie chodzi o moje upodobania bo jak zwykle wychodzi że "nowy" ma swoje wizje, gdzie już wszystkie szlaki są przetarte.To Twoje auto i zrobisz pod swój gust, nie nasz, każdy ma swoje upodobania.
Przerabiałem już kilka aut i zawsze kazdy tak gadał jak Wy teraz, jednak widząc efekt końcowy zmieniali zdanie. Mógłbym podać tutaj kilka przykładów z forum że było tak samo, na początku ble fuj to nie bedzie pasowac a na koncu łał super fura.
To że ktoś siedzi na forum dłużej i powiedział wcześniej że front s2 nie leży na b3 i że najładniejsze b3 to seria albo dokładka kamei to nie znaczy że wszyscy teraz musicie tak pisać, bo prawda jest taka że jak podjeżdza takie auto na spot to robi się zamieszanie, oglądanie podziwianie i nikt nie mowi ze tu proporcji nie ma albo że auto za nowo wygląda czy inne bzdety. Latam już pare lat na te spoty zloty, nie tylko audi tylko jestem w różnych klubach i wszedzie jest to samo, każdy się spuszcza nad konkretnym modelem a prawda jest taka że jak ktoś ma dobry pomysł to i tak zrobi swoje i zgarnie wszystkie laury :mrgreen: pisss
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wszystko wymaga czasu, 3 tyś wydać na felgi to dla mnie bardzo dużo, ale mam paru znajomych co jeżdzą po felgi do niemeic i mam nadzieje ze kiedys przyjdzie ten piekny dzien i takie koła do mnie przyjada aczkolwiek nie napalam sie ze musi to byc konkretnie bbs rs czy rm shmidt itd. Ale taka opcja, rant i klasyczny środek jest najlepsza do tego modelu.duo pisze:to ja czekam na BBSy w 16-17 8-9 calowe w takim razie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Można zobaczyć jakieś poprzednie z ,,kilku" aut :?: Jestem ciekaw.taktownie pisze:Przerabiałem już kilka aut i zawsze kazdy tak gadał jak Wy teraz, jednak widząc efekt końcowy zmieniali zdanie. Mógłbym podać tutaj kilka przykładów z forum że było tak samo, na początku ble fuj to nie bedzie pasowac a na koncu łał super fura.
Myślisz, że my tak piszemy bo ktoś kiedyś sobie tak napisał? :shock: Co jak co ale wiem co mi się podoba a co nie, i to czy ktoś sobie napisał kiedyś lub nie, nie ma tu nic do rzeczy,a zamieszanie może robić nawet kalibra z laminatem więc nie rozumiem Cię wcale.taktownie pisze:To że ktoś siedzi na forum dłużej i powiedział wcześniej że front s2 nie leży na b3 i że najładniejsze b3 to seria albo dokładka kamei to nie znaczy że wszyscy teraz musicie tak pisać, bo prawda jest taka że jak podjeżdza takie auto na spot to robi się zamieszanie, oglądanie podziwianie i nikt nie mowi ze tu proporcji nie ma albo że auto za nowo wygląda czy inne bzdety.
i tu sie robi zgrzyt .. auta na zdjeciu sa kozackie ale jak zaczniesz robic swoje na ich wzor kazda czesc zakldajac troche " gorszą " to nic dobrego z tego nie wyjdzie .. bbs rs jest oklepane ale pokaz mi bbsa tanszego ktory zrobi taka robotę albo lepszątaktownie pisze:wszystko wymaga czasu, 3 tyś wydać na felgi to dla mnie bardzo dużo, ale mam paru znajomych co jeżdzą po felgi do niemeic i mam nadzieje ze kiedys przyjdzie ten piekny dzien i takie koła do mnie przyjada aczkolwiek nie napalam sie ze musi to byc konkretnie bbs rs czy rm shmidt itd. Ale taka opcja, rant i klasyczny środek jest najlepsza do tego modelu.duo pisze:to ja czekam na BBSy w 16-17 8-9 calowe w takim razie