Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie

Prezentacja w/w od 1986 do 1991.
Awatar użytkownika
taktownie
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: taktownie » 30 kwie 2011, 21:16

GerB3 pisze:Zrób jak uważasz, ale tak jak duo napisał, bez konkretnego koła, gleby i dopieszczenia detali to bedzie to słbo wyglądac.
ja już napisałem wcześniej że poki nie bedzie koła i gleby to fanty leżą w ciepłym garażu.

Widzę że nie czytacie dokładnie tego co pisze :-/

Awatar użytkownika
taktownie
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: taktownie » 30 kwie 2011, 21:28

Teraz mnie tak zgadaliście że już nic nie bede pisał, wpadne tu za rok może 2 i będziecie oglądać, a narazie turlam się swoim sztruclem z frontem "a'la" kamei i poluje na inne graty, jak będzie więcej faktów to wrzucę foty. Pozdrawiam i miłego łikendu

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 30 kwie 2011, 21:33

Ja dalej czekam na odpowiedź na pytanie z poprzedniej strony. ;-)

Awatar użytkownika
taktownie
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: taktownie » 30 kwie 2011, 21:50

Tighe pisze:Ja dalej czekam na odpowiedź na pytanie z poprzedniej strony. ;-)
nie bede teraz szukał konkretnych tematow, przejrzalem tego mase. Kontrowersyjny temat chociazby z taką coupe czerwona co miałą bra na masce. Każdy na poczatku ble ble bra okropna. Zalozyl chlopak na czerwone coupe, -SZAŁ.

Jakieś grile bez znaczka w b3 że to nie wygląda a ktoś tam zrobił ładnie auto i akurat u niego pasuje.

Albo te czarne b4 z frontem a"la nowe audi. Jeszcze kilka lat temu to na forum pożerali jak ktoś z czymś takim wyleciał a teraz łepek zrobił takie b4 i jest mega och i ach, bo reszta auta jest cudna i okropny front nie przeszkadza.

Są takie uklepane teorie że coś nie pasuje a prawda jest taka że w każdym aucie wyglada to inaczej. Duze znaczenie ma lakier, koło, ich kolor itd.

A z tą kalibrą z laminatem to troche przesadziłeś, możesz sobie robić żarty z kolegami na podwórku, mnie to nie bawi, piszę o autach zrobionych ze smakiem a nie obwieszonych gadżetami z allegro.

Awatar użytkownika
GSF
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: GSF » 30 kwie 2011, 21:59

Robisz auto pod siebie czy pod forum?? bo widze że taka dziwna moda zapadła, w większości tematów jest pełno znawców " nie rób tego, to jest lipa, za mała gleba, terenówka, nie ten zderzak nie pasuje, nie do B3 się nie nadaje, co tak słabo siedzi??. I co do garażu i jedziemy z koksem bo to będzie fajne?? Proponuje założyć na głównym temat pod tytułem " ideał B3, B4 , Cabrio, Coupe" i będzie po sprawie ktoś komu zależy na wielkim łał zrobi sobie według "ideału ogółu" i będzie po sprawie. Rób tak żeby tobie się podobało <ok>

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 30 kwie 2011, 22:08

GSF pisze:Rób tak żeby tobie się podobało <ok>
Dokładnie, ale forum jest też po to zeby wyrazić swoją opinię, wiadomo że jak ktoś powie ze wysoko siedzi to nie polecę i nie obetnę sprężyny zeby auto leżało zderzakiem na ziemi, ale konstruktywna krytyka jest potrzebna, przecież nie chcemy to aut z tematu o skrzywdzonych audicach. A zrobić można każde auto, widziałem zdjęcia calibry na schmidtach i glebie bez zadnych spoilerów i zamiatała wyglądem połowę naszego forum ;-)

Awatar użytkownika
taktownie
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: taktownie » 30 kwie 2011, 22:09

GSF super podsumowanie <ok> ale... no właśnie..chciałbym żeby podobało się i mi i każdemu innemu, dlatego tutaj założyłem temat, zawsze zakładam tematy na forach jak robie jakieś auto bo zawsze mi to pomaga w decyzji, a że auto można bardzo szybko zwieśniaczyć nawet nie zdając sobie z tego sprawy toteż szukam inspiracji na forach, ale najbardziej irytuje mnie to że dużo takich klubowiczy/forumowiczy strasznie się pieni na konkretny model i dlatego powstają później takie teorie że coś z czymś nie pasuje, na pewno jest w tym ziarnko prawdy ale do pewnych rzeczy trzeba podchodzić z dystansem. Też kiedyś szedłem za głosem ludu tylko i wyłącznie ale jak dodałem do tego swoją indywidualność to jak na razie jeszcze nikt się z moich aut nie śmiał więc chyba nie jest ze mną i z moim gustem tak źle.

Póki co autem wstyd przyjechać na jakiś spot, plan na ten rok głównie zakłada zrobienie blacharki i lakieru, więc tego się trzymam a zebrane graty zawsze można sprzedać jakby się koncepcja zmieniała ;) Pozdrawiam

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 30 kwie 2011, 22:12

taktownie pisze:A z tą kalibrą z laminatem to troche przesadziłeś, możesz sobie robić żarty z kolegami na podwórku, mnie to nie bawi, piszę o autach zrobionych ze smakiem a nie obwieszonych gadżetami z allegro.
Wyraziłem swoją opinie i niestety przykro mi ale nie Ty mi będziesz mówił co mówić i gdzie. Dzięki za odpowiedź na poziomie, powodzenia z projektem ;-)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 30 kwie 2011, 22:27

wszystkim i tak nie dogodzi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 30 kwie 2011, 23:56

GSF pisze:Robisz auto pod siebie czy pod forum?? bo widze że taka dziwna moda zapadła, w większości tematów jest pełno znawców " nie rób tego, to jest lipa, za mała gleba, terenówka, nie ten zderzak nie pasuje, nie do B3 się nie nadaje, co tak słabo siedzi??. I co do garażu i jedziemy z koksem bo to będzie fajne?? Proponuje założyć na głównym temat pod tytułem " ideał B3, B4 , Cabrio, Coupe" i będzie po sprawie ktoś komu zależy na wielkim łał zrobi sobie według "ideału ogółu" i będzie po sprawie. Rób tak żeby tobie się podobało
Swiete słowa <ok>

Wypijmy za to... <piwo>

taktownie, nie ma co sie za bardzo przejmowac takimi "krzywymi opiniami"... zbieraj kase, graty, zakładaj, przymierzaj, ogladaj, sam bedziesz wiedział co ci najbardziej spasuje... Pewnie za jakis miesiac, dwa ktos napisze w twoim temacie "i jak tam, jakies postepy?? co tu taka cisza?? jak idzie rezanie...??" wiec pewnie jacys ciekawscy sa. min ja :mrgreen:

rob po swojemu (i choc b3 z frontem z b4, na zderzaku S2 bedzie nie do zaakceptowania w "Zaawansowanych...") i jak dojdziesz chociaz w połowie do celu daj znac.... a jak bedzie wygladac podobnie jak ta niebieska ze zdjecia, to sam sie pofatyguje na Mazury zeby Ja ogladnac... <ok> \\

pOZDRO <piwo>

Awatar użytkownika
taktownie
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: taktownie » 01 maja 2011, 10:12

Lucazzz pisze: to sam sie pofatyguje na Mazury zeby Ja ogladnac... <ok> \\
trzymm za słowo <ok>

Awatar użytkownika
taktownie
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: taktownie » 02 maja 2011, 12:50

Sesja z ciemną szybą. Tył 5%, przód 30%
Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:36 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 02 maja 2011, 12:56

do tego przydał by sie ciemny komplet lamp na tył... <ok>

Awatar użytkownika
taktownie
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: taktownie » 02 maja 2011, 13:09

co do tylnych lamp to sam nie wiem i narazie się wstrzymuje od zakupów. Początkowo chciałem ciemne, teraz mysle o czerwonych, póki co w planach jest malowanie i dumanie nad frontem, teraz już zgłupiałem i sam nie wiem co chcę, wszyscy mi tu namoncili i teraz jest jeszcze większy problem jak był :D

bogus508
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bogus508 » 02 maja 2011, 13:33

Bardzo ładnie się prezentuje.
Z zewnątrz ciemno, a jak od środka to wygląda?
Jak jest z jazdą w nocy i w dzień?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B3.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl