GSF pisze:Robisz auto pod siebie czy pod forum?? bo widze że taka dziwna moda zapadła, w większości tematów jest pełno znawców " nie rób tego, to jest lipa, za mała gleba, terenówka, nie ten zderzak nie pasuje, nie do B3 się nie nadaje, co tak słabo siedzi??. I co do garażu i jedziemy z koksem bo to będzie fajne?? Proponuje założyć na głównym temat pod tytułem " ideał B3, B4 , Cabrio, Coupe" i będzie po sprawie ktoś komu zależy na wielkim łał zrobi sobie według "ideału ogółu" i będzie po sprawie. Rób tak żeby tobie się podobało
Swiete słowa <ok>
Wypijmy za to...
taktownie, nie ma co sie za bardzo przejmowac takimi "krzywymi opiniami"... zbieraj kase, graty, zakładaj, przymierzaj, ogladaj, sam bedziesz wiedział co ci najbardziej spasuje... Pewnie za jakis miesiac, dwa ktos napisze w twoim temacie "i jak tam, jakies postepy?? co tu taka cisza?? jak idzie rezanie...??" wiec pewnie jacys ciekawscy sa. min ja :mrgreen:
rob po swojemu (i choc b3 z frontem z b4, na zderzaku S2 bedzie nie do zaakceptowania w "Zaawansowanych...") i jak dojdziesz chociaz w połowie do celu daj znac.... a jak bedzie wygladac podobnie jak ta niebieska ze zdjecia, to sam sie pofatyguje na Mazury zeby Ja ogladnac... <ok> \\
pOZDRO