[All] Termostat a wskazania temperatury
Dlatego warto nieraz zainteresowac sie jakiej firmy jest ori, jak sie teraz czuja klubowicze ktorzy zaplacili 130pln za Aso wahlera, a ja za "sklepowego" wahlera 35pln? :mrgreen:pawelrybak15 pisze:Padło pytanie o to jakiej firmy jest ori termostat, no więc odpowiadam
Ori termostat z ASO to Wahler i kosztuje 130PLN :evil:
Jednak na pewno lepszy będzie od Verneta, w mamy samochodzie wstawiłem zimą nówkę Verneta i chyba po miesiącu i tak zaczął za szybko puszczać :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
w sklepie z tego co sie orientuje też jest wytłoczone, a pudełeczko jest nawet VW i audi bo widziałem...pawelrybak15 pisze:No akurat ja w ASO zabuliłem 130PLN za Wahlera :evil:
Oprócz napisu Wahler jest na tym termostacie wytłoczone też logo Audi, możliwe że ten będzie lepszy od tych za 30parę PLN w sklepie <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja za wahlera placilem 65pln w sklepie narazie wszystko gra i buczy, zalozylem zbiornik z golfa mk2, nie mam co prawda czujnika ale narazie nic nie wybija tylko co chwile wlacza sie wentylator bo mam samą wode wlaną ale to tylko dla testów, po ogarnięciu na tiptop wszystkiego zalewam ori czerwonym plynem.
- Fighter001
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pojeździsz trochę to zdaj relację :mrgreen:pawelrybak15 pisze:Cóż, na pierwszy montaż szedł w takim razie BEHR, niestety teraz BEHRa nie ma i w ASO sprzedają jako ori Wahlera :roll:
Narazie jest ciepło więc ogrzewanie nie jest tak potrzebne i nie ruszam termostatu, jednak będę musiał w końcu to zrobić. Mam nadzieje, że będę zadowolony z tego Wahlera z ASO
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jezeli piszesz ze w aso sa wahlera to dlaczego w sklepach z czesciami zamiennymi termostat wahlera wyglada inaczej i jest innej budowy i ksztaltu ???
jezeli byl by wahler to pewnie by widniala tam firma na nim a tak nie jest tylko jest 3 literowa nazwa na termostacie z aso.Na moim poprzednim po kupnie audi zmienialem byl ori bo poprzednik pracuje w aso i wszystkie graty montowal z aso i tamten termostat i ten co kupywalem nie dawno byl tej samej firmy ale nie wahlera
jezeli byl by wahler to pewnie by widniala tam firma na nim a tak nie jest tylko jest 3 literowa nazwa na termostacie z aso.Na moim poprzednim po kupnie audi zmienialem byl ori bo poprzednik pracuje w aso i wszystkie graty montowal z aso i tamten termostat i ten co kupywalem nie dawno byl tej samej firmy ale nie wahlera