[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Lukasz, przeciez ja zartowalem <mikolaj> calkiem fajne te betki, a w ogole bmw to druga marka ktora bym chcial po audiKolczat pisze:ale masz uprzedzenia Kamil... spojrz na to oczami fana motoryzacji, ze te bmw wcale nie wyglada zle, wrecz bym powiedzial ze sa mega zabawkami, w dobrym guscie kazde auto zrobi szal
Jednak sporo ludzi robi poprawki w autach na ostatnią chwilę Mi zaczął cieknąć magiel, ale na pewno nic z tym nie zrobię przed wyjazdem chyba miskę wezmę, żeby nie lało się na mazurskie trawy Dodatkowo cybant od manżety mi puścił i lekko rzygało mi na rant i błotniki. Na szczęście to już ogarnąłem nie wiem czy zdążę polakierować lusterko, które niechcący uległo uszczypnięciu lakieru w garażu ;/
Na szczęście dziś odebrałem dystanse na tył i może dziś je zapodam!
Na szczęście dziś odebrałem dystanse na tył i może dziś je zapodam!
KORU, jednak to nie to samo przede wszystkim na tym MLu są wąskie 8,5 cala. Ponadto to model AR1 z innymi ramionami. też ładne, ale nie na takim MLu.
Co do mojego audi to przed zlotem na mazurach udało mi się wyciągnąć nieco błotniki, by zmieścić fele z dodatkiem dystansów 10mm i obniżeniem tyłu o 15mm. Wygląda fajnie, a jeździ się jeszcze lepiej jak wcześniej :mrgreen:
Co do mojego audi to przed zlotem na mazurach udało mi się wyciągnąć nieco błotniki, by zmieścić fele z dodatkiem dystansów 10mm i obniżeniem tyłu o 15mm. Wygląda fajnie, a jeździ się jeszcze lepiej jak wcześniej :mrgreen: