[ B2 Quattro typ 85 LIFT ] remont generalny w toku
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wszystko pieknie ladnie ale quattro stworzone zostalo do łojenia wszystkiego na wiekszosci nawierzchni, a ty wyskakujesz z pocietymi grodziami i wygladzonymi komorami
klata do srodka w chromie, mocny silnik, twardy zawias, dobre kolo i cwaniacy w sluzbowych przedlozeniach penisow nawet nie podskoczą starej tradycji
klata do srodka w chromie, mocny silnik, twardy zawias, dobre kolo i cwaniacy w sluzbowych przedlozeniach penisow nawet nie podskoczą starej tradycji
klatka w chromie owszem, ale grodzi ciąć nie będę, jedynie jak napisałem "taki" porządek będzie pod machą .. co do kilowania innych, wystarczy jak będę się mógł przejrzeć w feldze, nie musi ona rwać asfaltu :mrgreen: zresztą jedno nie przeczy drugiemu moze przeciez być dobre koło, gwint, czysta komora i można od czasu do czasu kogoś złoić na światlach po prostym asfalcie :mrgreen:szuan pisze:wszystko pieknie ladnie ale quattro stworzone zostalo do łojenia wszystkiego na wiekszosci nawierzchni, a ty wyskakujesz z pocietymi grodziami i wygladzonymi komorami
jezeli chodzi o B2 to jedyne co sie działo ostatnio to zbieranie części z całego świata ( bo ostatnio nawet cos z Kanady przyjechało :mrgreen: ) natomiast jezeli chodzi o samo auto to ze wzgledu na moje "ostatnie" klopoty zdrowotne nic poza przepalaniem i drobnymi przejazdzkami dla nabarania otuchy wlaściciela się nie działo. Największe kłopoty zdrowotne zdają się jużbyć ogarnięte także wracamy do intersów. Natomiast co do auta .. w tej chwili czekamy na umówiony termin na piaskowanie karoserii - zapisani jesteśmy na koniec lipca, mozna by wczesniej, ale ja chce zeby to robiła konkretna osoba, któa niestety jest niesłychnie zapracownym człowiekiem budującym stare auta stad taki a nie inny czas, i mimo to iż strasznie sie nie mogę sie doczekac to tak na prawdę mi sie nie spieszy - ma byc zrobione lepiej od fabryki, a nie tanio i szybkowujo1 pisze:Duo skoro się pokazałeś na forum , może coś opowiesz co się dzieje przy audi a szczególnie zapodasz jakieś zdjęcia
Miodek ani słowa :!: bo Cię więcej za bramę nie wpuszczę, a o nowościach będziesz się dowiadywać z forumMIODEK pisze:duo pisze:jezeli chodzi o B2 to jedyne co sie działo ostatnio to zbieranie części z całego świata
A coś tam dziś wspominał, że coś się szykuje. :mrgreen: Jak tam ścisnie dobrze poślady to będzie ciekawie
duo pisze:Miodek ani słowa :!: bo Cię więcej za bramę nie wpuszczę, a o nowościach będziesz się dowiadywać z forumMIODEK pisze:duo pisze:jezeli chodzi o B2 to jedyne co sie działo ostatnio to zbieranie części z całego świata
A coś tam dziś wspominał, że coś się szykuje. :mrgreen: Jak tam ścisnie dobrze poślady to będzie ciekawie
Milczenie kosztuje :mrgreen:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Za mówienie ile chcesz? Pewnie da się Ciebie przekupić :mrgreen:MIODEK pisze:duo pisze:Miodek ani słowa :!: bo Cię więcej za bramę nie wpuszczę, a o nowościach będziesz się dowiadywać z forumMIODEK pisze:
Milczenie kosztuje :mrgreen: