mam pytanie czy rączki te w dach po boku podświetlane pasują od audi 100 c4 do 90 b3 ? mam okazje takie coś wychaczy a zmienił bym sobie bo w środku ciemno z jednym światełkiem
[ B3/ B4] Podświetlane rączki sufitowe
[ B3/ B4] Podświetlane rączki sufitowe
Witam,
mam pytanie czy rączki te w dach po boku podświetlane pasują od audi 100 c4 do 90 b3 ? mam okazje takie coś wychaczy a zmienił bym sobie bo w środku ciemno z jednym światełkiem
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 16:00 przez darek995, łącznie zmieniany 2 razy.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Szyby z Audi 100 Ci nie podejdą 
Ja zrobiłem wiązkę z przewodu OW 3x1,5mm2 :mrgreen:
Wiem, że armata na muchę zwłaszcza przy zastosowaniu diod, ale miałem akurat taki przewód pod ręką
Więc kolega po fachu <ok>To Cie zaskoczę bo po szkole elektrycznej jestemno a wiązkę załatwię (o ile podejdzie od 100 ) a jak nie to sam
Ja zrobiłem wiązkę z przewodu OW 3x1,5mm2 :mrgreen:
Wiem, że armata na muchę zwłaszcza przy zastosowaniu diod, ale miałem akurat taki przewód pod ręką
No to Ci powiem ze przewód galanty <ok> przynajmniej pewność ze wytrzyma moc he
Czyli nawet z silniczkami nie mam co kombinować? :cry:
wpadłem na jeszcze jeden pomysł nie głupi, montaż dodatkowych zegarów tylko muszę z tej audi czujniki wyciągnąć, i pytanie czy będzie pasować, silnik 2.6 v6 tam tkwi, chyba będą różnice co?
Czyli nawet z silniczkami nie mam co kombinować? :cry:
wpadłem na jeszcze jeden pomysł nie głupi, montaż dodatkowych zegarów tylko muszę z tej audi czujniki wyciągnąć, i pytanie czy będzie pasować, silnik 2.6 v6 tam tkwi, chyba będą różnice co?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt: