[b4] różnica między siedzeniami
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[b4] różnica między siedzeniami
witam.koledzy czy jest jakaś różnica miedzy fotelem kierowcy a pasażera?? denerwuje mnie to wytarcie w fotelu kierowcy (pewnie wiecie o które mi chodzi ) jednak wszytskie siedzenia kierowcy na szrotach sa z tym wytarciem a pasażera nie.mysle by wsadzić siedzenie pasażera w miejsce kierowcy jednak nie wiem czy spasuje...
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, 22:55 przez hudy, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
chodziło mu pewnie o regulacje przód tył.to że dźwignia bedzie z drugiej strony to nic wielkiego.jestem tylko ciekaw czy nie bedzie trzeba też szyn przekrecac z siedzenia pasażera na siedzienie kierowcy i czy da sie przekręcic z siedzenia kierowcy do siedzenia które kupie dźwignie i cały mechanizm opuszczania fotela na dół i go góry...
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
chodziło mi o obie dzwignie przód tył i góra dół materiał na siedzenie bierzesz z wewnętrznej strony podłokietnika tylniego siedzenia w podłokietnik obszywasz skórą.Efekt ładny fotel kierowcy z przodu z tyłu nie widać kompletnie ze było coś robione przy złożonym podłokietniku po jego otwarciu ładna skórka. Co do cent fotela to 80 zł to myśle jest okazja. Tapicer wiecej weźmie chyba ze sam będziesz rozbierał fotel i oddasz sam materiałdo wszycia