Kolczat, mi tam puchary do szczęścia nie są potrzebne, bo i tak wiem co jeszcze mam w aucie do zdziałania natomiast obserwując Twoje szczęście, widziałem, że złotko trafiło w dobre łapki tylko brak dziewuszki w łóżku Ci doskwierał, tudzież przereklamowanej Ani ale na następnym zlocie będzie lepiej <ok>Kolczat pisze:gleba taka na tyle da rade zrobic, pod nogami mam -80 wiec... foty dobre panowie, a pewnie Atlas gdyby byl remis to ja bym zrezygnowal z pierwszego miejsca na Twoja rzecz bo to jednak Ty jestes slusznie w zaawansowanych projektach, mi jeszcze do tego brakuje paru detali... znaczek w kazdej chwili da sie sciagnac panowie, ale uznalem ze skoro mam front rs2 to trzeba to pokazac swiatu
Deskorolka
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no u Kaziego sprezynek pomocniczych nie bylo, ale zostawil jeszcze kilka/nascie milimetrow do opuszczenia, z reszta widac na zdjeciu kiedy przywiozlem gwint w jakim polozeniu mi go sciagal bo sam pozniej musialem sie mordowac zeby sciagnac ta nakretke ;p a gdyby byla sprezyna pomocnicza to nie byloby takich problemow :mrgreen: