B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
/OT/
kolega harry i duo, przepraszam ale w tym miesiacu juz nic nie moge kupic, bo pensja za zeszly miesiac zeszla ponizej minimalnej krajowej i same opony wiekszosc pochlonely itp wydatki, w czerwcu bedziemy sie kontaktowac :cry:
/EOT/
elektryka w środku ogarnięta - pali od strzała, Słonik dzieki za porady. pod maską 87% ukończone
jeszcze z 2cm opadnie ale to w czerwcu, teraz trzeba sie poruszać jakoś na 17"->19"
aha na tył wkozcyła 19 9.5J bo na 8.5 naciąg mnie nie zadowalał :roll:
lepsza jakość będzie jak przyjdzie pierwsza para opon, komora i auto też będzie czyste :roll:
pzdr
kolega harry i duo, przepraszam ale w tym miesiacu juz nic nie moge kupic, bo pensja za zeszly miesiac zeszla ponizej minimalnej krajowej i same opony wiekszosc pochlonely itp wydatki, w czerwcu bedziemy sie kontaktowac :cry:
/EOT/
elektryka w środku ogarnięta - pali od strzała, Słonik dzieki za porady. pod maską 87% ukończone
jeszcze z 2cm opadnie ale to w czerwcu, teraz trzeba sie poruszać jakoś na 17"->19"
aha na tył wkozcyła 19 9.5J bo na 8.5 naciąg mnie nie zadowalał :roll:
lepsza jakość będzie jak przyjdzie pierwsza para opon, komora i auto też będzie czyste :roll:
pzdr
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
rozładowaly mi sie baterie ale zdjecie na szybko strzelilem...
jestem zalamany, rozwalilem rant przez debila w dostawczaku ktory mnie wyprzedzal i na koncu zeciął droge, rezygnuje ze wszystkich zlotow w tym roku, przez lato kupuje dwa nowe ranty (1400pln) i cos sie pomysli z lakierem.
koniec z modyfikacjami na jakis wiekszy okres.
pozdrawiam, dzieki i czesc.
:cry: :-x
jestem zalamany, rozwalilem rant przez debila w dostawczaku ktory mnie wyprzedzal i na koncu zeciął droge, rezygnuje ze wszystkich zlotow w tym roku, przez lato kupuje dwa nowe ranty (1400pln) i cos sie pomysli z lakierem.
koniec z modyfikacjami na jakis wiekszy okres.
pozdrawiam, dzieki i czesc.
:cry: :-x
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kose to mam ale wbitą w plecy :cry: totalnie załamany jestem i mam nawet wytłumaczenie: było za dobrze! :roll:
niki20 jak pan magik, mi powie, ze da rade odwinąć rant i jakos to wszystko wyprościć, upora sie z tym w dwa dni, to bede, nie da rady, to wiadomo.
ps. Kryśka i Duo, posadziłem B4 cyckami na ziemi 19tył i 17przód, a podobno przepisem na to była tylko 16 jedyny dobry akcent tego pechowego 5 maja :roll:
niki20 jak pan magik, mi powie, ze da rade odwinąć rant i jakos to wszystko wyprościć, upora sie z tym w dwa dni, to bede, nie da rady, to wiadomo.
ps. Kryśka i Duo, posadziłem B4 cyckami na ziemi 19tył i 17przód, a podobno przepisem na to była tylko 16 jedyny dobry akcent tego pechowego 5 maja :roll:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Tomaszu, ja juz bylem u trzech gosci, kontakty Ci moge podrzucic, ostatni z Tychow mowili ze mieli felge w dwoch czesciach i wyprowadzili ja i jezdzi, ile w tym prawdy nie wiem, ale probowac mozna... zostaja zory i mikolow, jak potrzebujesz telefony, chetnie zapomoge... jedynie z tychow nie mam telefonu, ale latwo tam sie dostac ;]
...najwyzej pojade z Toba
...najwyzej pojade z Toba