Jak "domyte"? To, to nie są skany z prospektu? :shock: <ok>mikoPKK99 pisze:ładnie domyte pod maską
Kolczat, ucz się jak powinno wyglądać pod maską. :mrgreen:
Spoko, młotek mam a jak ne pomoze to szlifierke kątową :lol: .Kolczat pisze:bedziesz drapal ta zolta farbe z mcpersona zeby w zwrotnice to wrzucic ;p
Nie ma takiej opcji .!StaSiu pisze:Kolega tak ładnie polerować potrafi to może zebrałby siły i kolerktor ssący troszku ogarnął
No można ale mi sie nie chciało tym razem, sie pomysli jak sie wyjmie kolumny ktore sa na aucie i sie okaze jak sie amorki beda sprawowac.szuan pisze:co do tylnego zawiasu, banalnym sposobem mozna zlozyc gwint
Narazie nic sie nie rozsypało to jezdzi, codziennie do pracy i z powrotem mi dupe wozimrozoo pisze:słonik to jezdzi czy stoi w garazu?
Popieram, przydało by sie Kolczatce do komletu ogarnac troche pod maska.IC69 pisze:Kolczat, ucz się jak powinno wyglądać pod maską.
Nie. Tylko dokladnie umyte było i troszke wosku poszlo .Niki20 pisze:Ty malowałeś komorę jak silnik wyciągałeś
Setup letni bedzie jak poskladam graty w jedna całość, Kolczat wreszcie ulegnie i odda mi Brocka , bedzie mnie stac na opony i ogarne troche lakier tu i tam, czyli może byc tak ze to nie o tym lecie mowa <lol> .Niki20 pisze:Kiedy jakieś foty na letnim setapie
No mógłbym, tylko koncepcji narazie dobrej nie mam na to a ta mimo iz nie wyglada to dziala na 6+, po porzadnym palowaniu od strony filtra można do niej reke przylozyc mimo iz wszystko inne parzy na odleglosc.sagem pisze:oslone od filtra mogl bys tylko jakas inna zrobic.
No wlasnie poogladalem co tam u ciebie wyszlo .gornik pisze:Wrzucaj B6 na auto i pooglądamy co tam wyszło.
Mi się zeszło jakieś 2,5 godz tylko weźmy pod uwagę że ja miałem tylko syf po zimie a nie zastygnięty brud z kilku lat, dasz rade. <ok>Kolczat pisze:gdybym miał wyciągnięty silnik to pewnie bym to ogarnął, ale skoro to takie proste to przyszły tydzień jest mój
No przeciez to byl taki zart - ja wiem, ze Ty takiej lipy bys nie odwalil <nunczako> przecie to wygladac nie musi, aby "dzialalo" <rotfl>Słonik pisze:E no przeciez wyczyscilem i pomalowalem a nie tak na odwal sie jak ty myslisz <palma> .sagem pisze:Jak miales te sanki na wierzchu nie lepiej bylo to od nowa wyczyscic, zagruntowac i pomalowac?
Nie cfaniacze bo to nie moje, tam to cale dnie w pracy spedzam . W swoim niestety mam tyle luzu zeby wysiasc z auta po wjechaniu do niego i na tym bajka sie konczy :-| i tak sie ciesze ze sie drzwi domykaja i nie pada na auto szparami .Kolczat pisze:jak cfaniaczy warsztacikiem... nie no pikny, sam bym tak chcial zeby moc otworzyc oboje drzwi na rozcierz w swoim,