b3 1991r aad sport edytion
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wujo1 pisze:jak zakładasz temat to nie tylko po to żeby się dowiedzieć o wersji ale też o opiniach , a w ogóle to co poszukaj sobie o tej wersji informacji jest napisane , szukanie nie bolikermitpowraca pisze:wujo1 napisał/a:
ja bym oddał do renowacji kiere , ori gałka , mieszek do renowacji o ile jest ori i skórzany
fotel kierowcy wymienił bo dziura po papierosie i poharatany lekko i na nowo podkleił boczki i jeszcze ta tapicerka wygląda jak by się prosiła wyprania raczej że fotki takie
nie prosiłem o rade co mam robić tylko o jakieś info co do wersji ps. czytaj co jest napisane w poście wiem że to czasem trudne ale możesz coś sie dowiedzieć tapicerka jest wyprana a za jakość zdjęć już przeprosiłem zaraz pod zdjęciami
idąc za radą kolegi Wujo1 poczytałem i poszukałem i znalazłem to
Audi 80 Sport Edition
Klamki, lusterka i zderzaki w kolorze nadwozia, reflektory przeciwmgielne, (to by sie zgadzało)
spoiler na klapie bagażnika (wysoki) (tu mi czegoś brakuje bądzcie tak mili i podeślijcie mi zdj niskiego i wysokiego bo nie rozróżniam jeszcze),
czarna blenda miedzy tylnymi lampami,(następna zagadka mam czy nie mam takiej?)
sportowe, usztywnione zawieszenie -20mm, aluminiowe felgi 6Jx14", sportowe przednie fotele, skórzana kierownica, (to by było ok)
gałka zmiany biegów i mieszek(to mam nie ori)
, regulacja wysokości fotela kierowcy, sportowa trójramienna kierownica, 3 dodatkowe wskaźniki na konsoli środkowej, wspomaganie kierownicy, worek do przewozu nart, centralny zamek (reszta sie zgadza)
10/90-07/91 Dostępny wyłącznie w tej wersji kolor: czerwony Cerise (perłowy). (jaki to symbol może być??)
Kolory tapicerki: graphit, zielony, czerwony
(a tu którą mam chyba graphit)
ps. troche bolało
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt: