Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4] podswietlenie tylniej popielniczki

Modyfikacje, pomysły i jak sama nazwa wskazuje rezania, rezania i jeszcze raz rezania
Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 08 maja 2011, 16:11

hudy, ja wlasnie nie widzialem tam zbyt duzo miejsca na jakies podswietlenie, jak cos to dawaj foty ;-)

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: hudy » 08 maja 2011, 17:03

jest miejsce.jak włożysz do tego schowka kasetę to to szkiełko robi się czerwone przez taki plastik który się zbliża do niej.można po prostu od spodu do tego szkiełka przykleić diodę i wtedy jest git.oczywiście problem jest jeśli ktoś ma ochotę trzymać tam kasety bo wtedy przeszkadzają w tym kable...

adi QUATTRO

Post autor: adi QUATTRO » 14 cze 2011, 13:48

lub umiescic diode na wprost po otwarciu ale waryne jest by popielniczka sie otwierala ha ha

sojer2b
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sojer2b » 14 lut 2012, 16:22

ja z nudow dzis sobie tez to zrobilem tylko ty to troche inaczej zrobiles i masz gorzej bo jak bedziesz chcial wyciaganac to musisz kabelek odpina ja wyjalem ten tunel nawiercilem dziureczke i wsadzilem diode a kabelek podprowadzilem do oswietlenia pokretel a minusa do srubki :D moj pomysl lepszy ale gorsze wykonanie dlatego zdjec nie pokarze:D
nie uwarzacie ze lepiej wyglada jak sie ten klosz pomaranczowy wyciagnie i biale podswietlenie jest??:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Rezanie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl