Jak coś to dopiero w lipcu/sierpniu na jakis zlot sie przejadeTighe pisze:Do Nysy się może nie wybierasz?
[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
GerB3, nie popadnij w chorobę z tą czystością mój sąsiad miał kiedyś warszawę (obecnie ma pololota i sienę) to jak wyjechał tą warszawą to wieczorem czyścił jej rurę wydechową i ogólnie picował a potem przebił sam siebie bo jego córka złamała nogę to nie chciał jej zawieść do szpitala ponieważ padał deszcz i mu warszawę zmoczy
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Boze jak widze ten okragly plastikowy talerz to mnie krew zalewa i przypomina mi sie abt :mrgreen:
pawel_m, te kabel jest od masy :mrgreen:
pawel_m, te kabel jest od masy :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2011, 18:32 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczerze to nie bardzo wiem, chyba od masy Sam silnik myłem płynem którego nazwy juz nie pamiętam bo mało go zostało, w przeźroczystej butelce, kupisz w każdym sklepie motoryzacyjnym, a reszta to plak, czernidło i tempopawel_m pisze:Mam pytanie- czy orientujesz się od czego jest ten kabel, który jest przykręcony do głowicy między pierwszą a drugą świecą?
wujo1, spokojnie, i tak jeszcze nie skończyłem tego czyscic do końca, jeszcze wnętrze muszę ogarnąć
keczy, nadwozie na zdjeciach nawet nie jest umyte, a do zderzaków kupie Sonaxa czernidło, podobno bardzo dobry efekt będzie
Byłem dzisiaj na złomie po dywaniki i inne pierdoły ale niestety wszystkie 3 80ki które można było jeszcze rozebrać z jakiś części poszły już do huty . Także niestety muszą wrócic ori dywaniki gumowe, tylko doczyszczę je czymś jeszcze,.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Najważniejszy plan do realizacji do lipca to sprężyny -40mm. Wnerwia mnie juz wysokosć tego auta, a jako ze mam przynajmniej z przodu nowe amory, poduszki tuleje itd. to śmiało mogę zakładać krótsze sprężyny, z tyłu nawet jak amortyzatory sie wyleją to nie bedzie szkody bo wymienia sie je szybko. Miałem już nie robić gleby ale jak obniży sie te 4cm to nawet na tych oponach i felgach bedzie już o wiele lepiej <ok>Tighe pisze:Działaj Ger, działaj czekamy na efekty