[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Niki20, rura 1 metr 55 zł ale aż tyle nie potrzeba, wystarczy ok. 80cm, jedno kolanko 90 stopni 18zł, spawanie 30 zł, mocowania zrobilem sam ze znalezionej blachy u siebie niestety az 5mm grubosci i ciezko bylo to wygiac to ponadcinalem od srodka, sruby i nakretki 5zl i silikon dekarski 12 zl, potem pasta polerska, czyli cos w granicach 120-130 PLN, na allegro są gotowce z aluminium po 300 zł, a slyszalem ze są lipne.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Up@dziś :mrgreen:
Przy polerowałem trochę głowice i fajnie to wygląda, za tydzień jeszcze poprawie bo mam palce spuchnięte, niestety nie mam tak dobrego sprzętu żeby móc odwzorować to dzieło
,
No i nabyłem takowe koło za namową paru dobrych osóbek 17x8"
Słonik ja mam już palce niesprawne wiec teraz Ty swoje szykuj 8-) 8-)
No i jeszcze wskaźnik boost powędrował w środkową kratkę nawiewu, natchnienie dał mi DeS (szcz) bo u niego mnie to orzekło i wygląda to milion razy lepi niż na desce <osohozi>
, ,
Zdrowia i cu@majowka mam nadzieje
Przy polerowałem trochę głowice i fajnie to wygląda, za tydzień jeszcze poprawie bo mam palce spuchnięte, niestety nie mam tak dobrego sprzętu żeby móc odwzorować to dzieło
,
No i nabyłem takowe koło za namową paru dobrych osóbek 17x8"
Słonik ja mam już palce niesprawne wiec teraz Ty swoje szykuj 8-) 8-)
No i jeszcze wskaźnik boost powędrował w środkową kratkę nawiewu, natchnienie dał mi DeS (szcz) bo u niego mnie to orzekło i wygląda to milion razy lepi niż na desce <osohozi>
, ,
Zdrowia i cu@majowka mam nadzieje
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 20:01 przez sagem, łącznie zmieniany 2 razy.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzieki :->swietnia niunia, zacne mody i felga tyz sie ładnie wpasuje <ok>
Przejedziesz sie przejedziesz, w koncu to avant, wiec bagaznik duzy :mrgreen:MarcinC pisze:oj podobuje mnie się bardzo i mam nadzieję, że niedługo podotykam, i się przejadę chociaż na luzie z górki :mrgreen:
pomyśl nad pobarwieniem zbiorniczków na "chrom" bądź niebiesko <ok>
a Ty widziałeś tam ten worek od ziemniaków ? co on tam robi ? :shock: :shock: :shock: :roll:
Zbiorniczki beda inne, i nie tylko one, felgi i lotke zaloze i wystarczy tego dobrego- auto musi zaczac jezdzic <ok>
Ostatnio zmieniony 08 maja 2011, 19:32 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.