Tak jak już wspominałem rekompensując nieudany spot na Żarze, mam zaszczyt zaprosić wszystkich do Tresnej nad Jezioro Żywieckie do Yacht Klubu. Jest to świetne miejsce na wypoczynek i wspólną integrację :mrgreen:

dane do navi:
--- Stacja BP 49.85984 - 19.22906
--- Ośrodek 49.7441729 - 19.2102814
Klub oferuje nam:
- Parking (brama zostanie zamknięta o godz 22:00)
- Altanę z paleniskiem i ławkami
- Bar
- Domki z 20 miejscami (koszt noclegu 10 zł/osobę)
- Miejsce do rozbicia namiotów (koszt 10 zł/namiot)
- Rejs żaglówką po jeziorze Żywieckim (jeszcze nie pewne ale jest w planie)

Konieczna jest składka w wysokości 10zł/auto na opłacenie ośrodka, barmanek, drewna na opał itp.Dlatego też proszę o utworzenie listy chętnych i deklaracji miejsc w domkach.
Pieniądze można wpłacać na moje konto w tytule proszę podać nick z forum i hasło DOMEK lub NAMIOT jeśli opłaca się od razu miejsce do spania. Listę wpłat będę aktualizował na bieżąco.
Numer konta:
11 1050 1256 1000 0090 7951 4981
ING BANK ŚLĄSKI
Łukasz Chowaniec
Dobrze by było gdyby wszystkie wpłaty wpłynęły do 23 maja
Stronka klubu ->klik<-
Jeszcze bardzo ważna uwaga !
- autka zostają na parkingu do wyjazdu (wszystko jedno czy ktoś jest wypity czy nie, proszę nie jeździć po ośrodku)
- na łódki też proszę nie wchodzić (oczywiście jak będzie rejsik to co innego) po prostu to są prywatne jachty i nie chce mi się później słuchać od właścicieli
- na pomosty po pijaku/po zmroku lepiej też nie chodzić (pomosty są pływające i mają braki w deskowaniu)
- na ośrodku jest monitoring więc furki są bezpieczne
Wiem, że brzmi to jak Babcia Stasia, ale należę do tego klubu już dosyć długo i trochę mnie to zobowiązuje. Niestety z obsługą ośrodka będziemy "pilnować" ogólnego ładu i porządku. Na paru różnych zlotach i spotkaniach byłem i wiem, że czasem impreza wymyka się spod kontroli
Truskawkowy
Kontakt z głównymi organizatorami:
608 202 598 Wojtek (truskawkowy)
888 190 691 Łukasz (wampir1988)