[B4 NG]Kristal Silber by eSPe-do zobaczenia kiedys na drodze
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
eSPe, u mnie ta sama sytuacja, nie wiem czy nie więcej nawet niż 4 lata, springi z tyłu mam jeszcze ori. Tył też właśnie siedzi nieźle jeszcze jak ekipa wbije to z naprzeciwka mi walą, że oślepiam. Co do wymiany to już lepiej chyba wymienić 4x... Na kontroli byłem nie dawno i mam ok amory, Tobie też radzę sprawdzić.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
eSPe to Ci już na stacji Orlenu mówiłem, że masz sprężyny od traktora założone. Sprawdź tak jak Zaye i Icek pisali amorkii czy są mokre - jak są, to zmień. Bo Strasznie nienaturalnie przód Ci stoi wyżej niż tył. Fakt, ze przód zawsze jest troszkę wyżej, ale nie aż tyle. Jeśli dobrze pamiętam to od asfaltu do błotnika (jego rantu), na równej powierzchni, powinno być 64cm przy serii (lub 62 pamięć mam dobrą, ale krótką :lol: ).
jak już, to tylko 60/40, bo przy 40/40 i tak jest koza z przodu <ok>Tighe pisze:A tak na serio to ja do swojego teraz poluje na jakieś 4x -40 springi
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
miałem brać od jaca -40 na ori amorach by były to się rozmyślił a ja specjalnie czekałem na zlot z zakupem żeby wrzucić na auto. Później już nie było czasu.
Co do obniżenia myślę o -40 na sam przód albo tak jak piszesz.
Ja muszę swoim się normalnie poruszać i nie mogę się tak okaleczyć jak kris na zlocie hehehhe.
Niki20, poza tym załóź to załóż tamto rozbija się o jedno a ja teraz jestem świerzo po zakupie paru gratów, zlocie i opłatach egzaminacyjnych które same jedne wyciągnęły ze mnie 4 kafle. Więc wszelkie kup to kup tamto musi poczekać
Co do obniżenia myślę o -40 na sam przód albo tak jak piszesz.
Ja muszę swoim się normalnie poruszać i nie mogę się tak okaleczyć jak kris na zlocie hehehhe.
Niki20, poza tym załóź to załóż tamto rozbija się o jedno a ja teraz jestem świerzo po zakupie paru gratów, zlocie i opłatach egzaminacyjnych które same jedne wyciągnęły ze mnie 4 kafle. Więc wszelkie kup to kup tamto musi poczekać
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No jak zobaczyłem to otoczenie to się Łoprzeć nie mogłem.Tighe pisze:jaka sesyjka
Sie robi sie.Tighe pisze:Jak tam zderzak Ski? Sie robi sie?
Szesz kurna się doczekać nie mogę ale wiedziałem z góry że to potrwa bo mój sklejacz/naprawiacz/lakiernik coś tam miał że wcześniej nie zabierał się nawet za to.
Muszę dopytać jak progres ale po niedzieli bo teraz trochę głowy nie mam na to.