Moje Audi Coupe quattro 20v - sprzedam trochę fantów ;)
Widziałem to auto wczoraj na żywo. Generalnie popełniłem błąd, że nie oglądałem tego auta w weekend, bo ciężko teraz w pracy się na robocie skupić... To co Maroonio przez lata zrobił przy tym aucie to dla mnie absolutny top. Gdzie nie zajrzysz tam dech zapiera. Chłopak włożył w to serce, kupe czasu, no i sporo biletów NBP. Teraz mam wyobrażenie jak powinien wyglądać ideał. Wielki szacunek i brawa!
Dla innych śmiałków, którzy będą oglądali to auto na żywo polecam najpierw skonsultować się z lekarzem
Dla innych śmiałków, którzy będą oglądali to auto na żywo polecam najpierw skonsultować się z lekarzem
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
stary jestes jedyny, z powodu takich samochodow wsyd jest wjezdzac na event <:P>
ktora to nagrode dostales rok temu? trzecia? nie wierze ze da sie bardziej nad autem spuszczac i rozumiem dlaczego jeszcze kupa roboty przed Toba, poprostu przy dbalosci o takie szczegoly cala powierzchnia samochodu to tak jak caly kraj do wychromowania ;]
ktora to nagrode dostales rok temu? trzecia? nie wierze ze da sie bardziej nad autem spuszczac i rozumiem dlaczego jeszcze kupa roboty przed Toba, poprostu przy dbalosci o takie szczegoly cala powierzchnia samochodu to tak jak caly kraj do wychromowania ;]