Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
z nowosci to... dowod polecial:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
czyli dzis cabrio pare km zrobilo na zimowkach <:P> codo oslony, to narazie auto doczekalo sie tej od skrzyni i wisi tak ladnie nisko ze sobie trzeba na koleinach, dobrze ze na mazury nie zakldalem bo Zay by chyba wyporznil wszystkie wnetrzosci ze strachu :mrgreen:
czyli dzis cabrio pare km zrobilo na zimowkach <:P> codo oslony, to narazie auto doczekalo sie tej od skrzyni i wisi tak ladnie nisko ze sobie trzeba na koleinach, dobrze ze na mazury nie zakldalem bo Zay by chyba wyporznil wszystkie wnetrzosci ze strachu :mrgreen:
Haha, aż przypomniała mi się gadka na zlocie o mandatach mówiłeś, że będziesz się upierał, że obrysem jest lusterkoKolczat pisze:z nowosci to... dowod polecial:
[url=http://img18.imageshack.us/img18/3343/p1205111513.th.jpg]Obrazek[/URL]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
spoko dane sa nie aktualne, nikt do mnie nie dotrze ;p
upieralem sie, ale chwila nostalgii mnie ogarnela bo wspomnialem sobie ze jak bede mega sapal u mnie na wsi to juz mi zyc nie dadza tym bardziej ze dali mi do 17stego, i bez mandatu... tak wiec, na stacji juz bylem i kwestia czekania na odbior dowodu, bo ani w wydziale ani na komisariacie go niema... ponoc na poczcie
upieralem sie, ale chwila nostalgii mnie ogarnela bo wspomnialem sobie ze jak bede mega sapal u mnie na wsi to juz mi zyc nie dadza tym bardziej ze dali mi do 17stego, i bez mandatu... tak wiec, na stacji juz bylem i kwestia czekania na odbior dowodu, bo ani w wydziale ani na komisariacie go niema... ponoc na poczcie