[B4 NG]Kristal Silber by eSPe-do zobaczenia kiedys na drodze
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
.spaykee pisze:no to została Ci już jedynie deska do wymiany na niebieską :lol: <ok>eSPe pisze:ostatni brakujący element do kokpitu.
Na żywca aż tak nie rzuca się w oczy.
A dałem dupy bo praktycznie typ mi oddawał deche z tym dekorem w cenie dekora ale na fotach wyglądało to (decha i boczki) na czarne i kazałem mu przysłać same boczki i dekor. może napiszę do niego może jeszcze ma tą deche hehehe.
Chociaż z czasem pewnie nieuniknione jest to że wpadnie decha poliftowa z jaśkiem i boczki polifotwe z kieszeniami więc na razie nie gryzę się tym
Na razie musi tak zostać. Nie jest źle. Na zdjęciach widać mocno ten odcień inny a na żywca nie ma tragedii.
Bedzie $$$ to wpadnie cały nowy interior.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, 17:19 przez eSPe, łącznie zmieniany 2 razy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No ja i boczki z drewnem i ten dekor z dechy są z jednego auta a samo drewno różni się odcieniem. Zobacz że dekor jest taki jaśniejszy, drewno na boczkach lewych drzwi (kierowcy i za kierowcą) też jaśniejsze, a prawa strona (pasażer i za pasażerem) są takie trochę ciemniejsze jakby w ogóle inny odcień.Niki20 pisze:eSPe, ja kupowałem deskę i parapety z jednego auta i różnią się odcieniami W realu aż tak bardzo tego nie widać :->
Teraz masz fajny komplecik w drewnie
Ale ogólnie ładniej z drewnem jak nawet te boczki się różnią niż bez drewna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziękować dziękować.
Staram się.
W temacie na razie cisza bo eci peci nie ma.
CHF po 4zł. Oszczędności idą na spłatę kredytu.
Może uda mi się do zimy ogarnąć zderzaki które ruszyłem i muszę trochę zainwestować w blacharkę bo na tylnim nadkolu i drzwiach od strony kierowcy pojawiło się rudę (jakiś papirak kiedyś widocznie coś tam mamrotał i dał ciała i takie tego skutki że auto które nie lubi rdzy zostało nią zaatakowane.
Ponadto z nowości popuszcza mi wąż hamulcowy (wczoraj jak parkowałem pod domem wpadł mi pedał hamulca ).
Dobrze że pod domem a nie na wyjeździe wakacyjnym (do Wawy na lotnisko później Wilno) - babinka wie kiedy może się zepsuć. :mrgreen:
Staram się.
W temacie na razie cisza bo eci peci nie ma.
CHF po 4zł. Oszczędności idą na spłatę kredytu.
Może uda mi się do zimy ogarnąć zderzaki które ruszyłem i muszę trochę zainwestować w blacharkę bo na tylnim nadkolu i drzwiach od strony kierowcy pojawiło się rudę (jakiś papirak kiedyś widocznie coś tam mamrotał i dał ciała i takie tego skutki że auto które nie lubi rdzy zostało nią zaatakowane.
Ponadto z nowości popuszcza mi wąż hamulcowy (wczoraj jak parkowałem pod domem wpadł mi pedał hamulca ).
Dobrze że pod domem a nie na wyjeździe wakacyjnym (do Wawy na lotnisko później Wilno) - babinka wie kiedy może się zepsuć. :mrgreen: