[Audi Cabrio] Maskownica głośnika z tyłu.
Witam, mam pytanko. może ktoś wie jak zdejmuje się maskownice głośnika z tyłu? czy ściąga się samą maskownicę, czy trzeba cały boczek ściągać?
Witam,
-połamały mi się sprężynki (te takie blaszki u góry maskownicy..,-u dołu są wypustki jak to ktoś nazwał) maskownicy głośnika z tyłu i mam pytanie..,-czy można je same gdzieś dokupić?-serwis Audi itp?,-czy trzeba po prostu kupić używane,-same lub całe maskownice?Miał ktoś już taki problem? Pozdrawiam.
-połamały mi się sprężynki (te takie blaszki u góry maskownicy..,-u dołu są wypustki jak to ktoś nazwał) maskownicy głośnika z tyłu i mam pytanie..,-czy można je same gdzieś dokupić?-serwis Audi itp?,-czy trzeba po prostu kupić używane,-same lub całe maskownice?Miał ktoś już taki problem? Pozdrawiam.
Dzięki,-to wiem..,-tylko że podczas wysyłki to mogą one nie przetrwać w całości..,-są strasznie delikatne,-chyba że ktoś je wyjmie z boczków na czas wysyłki... Myślę,że lepiej po prostu zapytać w Audi i mieć gwarancje ze dojdą całe,-o ile można je same kupić. Pozdrawiam.