Witam, właśnie skończyłem pisanie wersji beta mojego komputera pokładowego do Audi 80 zapraszam zainteresowanych do dyskusji, w poniedziałek jeśli będzie pracował poprawnie wystawie na allegro. Zainteresowanych proszę o kontakt bo wolałbym żeby był w samochodach klubowych ponieważ jest dedykowany i skonfigurowany do pracy w tym samochodzie. Pozdrawiam
Funkcje jakie pełni to :
1 Spalanie chwilowe osobne dla LPG i Pb
2 Spalanie średnie osobna dla LPG i Pb
3 Pomiar obciążenia silnika (czas wtrysku) słupkowy wskaźnik obciążenia (EKO-METR)
4 Pomiar Poziomu LPG z czujnika Halla którego daje gratis do komputerka
5 Pomiar temperatury na zewnątrz i w środku (daje 2 czujniki + wiązkę+instrukcję)
6 Pomiar napięcia instalacji aktualny i minimalny jaki wystąpił przy rozruchu
7 Całkowity przejechany dystans od tankowania wraz z zużytym paliwem
8 Wyliczona zawartość butli wraz z prognozą ile można zrobić na pozostałym paliwie przy średniej ze spalania dla LPG
9 Wyliczona zawartość zbiornika wraz z prognozą ile można zrobić na pozostałym paliwie przy średniej ze spalania dla PB
10 Prędkość aktualna, pomiar prędkosći maksymalnej i jedna prędkość radarowa po której włączy się alarm.
11 Tankowanie Paliwa LPG I PB opcja ilość lub do pełna po zdefiniowaniu wielkości zbiornika
12 Przejechany dystans i zużyte paliwo aktualnej jazdy wraz z kosztem przejazdu
13 Przejechany dystans i zużyte paliwo od ostatniego kasowania wraz z kosztem przejazdu
14 Przebieg od tankowania i ile zostało do wymiany oleju (wymiana co 10000km)
15 Wprowadzanie Ceny paliwa do taryfikatora
15 konfiguracja ustawień
+ Alarm przy niewłączonych światłach po przekroczeniu 15 km/h
+ Alarm przy temperaturze na zewnątrz niższej od 0 stopni C (sygnał gołoledzi)
Cena jaka będzie to ok 170 zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=1614083878
wystawiłem:P a co tam