[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
<haha>Kolczat pisze:potwierdzam blotniczki wygladaja jak fabryka, lakier nie naruszony, a opona rzeczywiscie ladnie chowa sie w nadkole, wiec w zwiazku z czepiajaca sie policja w Warszawie, to idealny patent, ja na cale szczescie nie mam takich klopotow i lubie widziec felge w lusterku bocznym :mrgreen:
dobre <mikolaj>barto-team pisze:<haha>Kolczat pisze:potwierdzam blotniczki wygladaja jak fabryka, lakier nie naruszony, a opona rzeczywiscie ladnie chowa sie w nadkole, wiec w zwiazku z czepiajaca sie policja w Warszawie, to idealny patent, ja na cale szczescie nie mam takich klopotow i lubie widziec felge w lusterku bocznym :mrgreen:
GSF, haha no cóż mam innego robić niż pić <ok> byłem u lakiernika i Honda zrobiona wskazałem moim pedantycznym palcem drobne niedoskonałości, które znikną do jutra. Skończyłem polerować felgi do Hondy, i kupiłem w końcu wymarzone trzy częściowe felgi w 18 calach o szerokościach 9 i 10 opon mam już cały pokój, ale na 100% z przodu będą nowe YOKOHAMA S.DRIVE 215/35/18 a z tyłu albo 225/35/18 Dunlop SP Sport 9000, albo 215/35/18 Nexen N3000. Oczywiście wszystko będzie świadomie wybrane zgodnie z dokładnymi wyliczeniami i pedantycznym podejściem
W końcu w moim cabrio zagości konkretna felga ze step rantem
Na starym prosiaku prezentują się tak:
U mnie będzie węższa opona i zero prześwitu między błotnikiem :mrgreen:
Przy okazji podaję do wiadomości iż również piękne i nieskazitelne Keskiny KT3 w rozmiarze 9x17 ET25 wraz z oponami są na sprzedaż.
ASA AR2 10.5x20 ET45 wraz z oponami też są na sprzedaż. Zainteresowanych kieruję na PW bądź GG. Chciałbym by Keskiny pozostały w naszym kręgu forumowym niż sprzedawać je nie wiadomo komu przez allegro.
W końcu w moim cabrio zagości konkretna felga ze step rantem
Na starym prosiaku prezentują się tak:
U mnie będzie węższa opona i zero prześwitu między błotnikiem :mrgreen:
Przy okazji podaję do wiadomości iż również piękne i nieskazitelne Keskiny KT3 w rozmiarze 9x17 ET25 wraz z oponami są na sprzedaż.
ASA AR2 10.5x20 ET45 wraz z oponami też są na sprzedaż. Zainteresowanych kieruję na PW bądź GG. Chciałbym by Keskiny pozostały w naszym kręgu forumowym niż sprzedawać je nie wiadomo komu przez allegro.
Ta felga nawet dobrze wygląda bez naciągu. Znalazłem kolejne foto felg z tymi samymi parametrami (to nawet chyba ten sam prosiak)szuan pisze:ładnie sie rozciagają i nie wyglądają jak balon w porownaniu z inna opona tych samych rozmiarowATLAS pisze:Dunlop SP Sport 9000
Kończy mi się już piwo... a tak bardzo mi dziś smakuje