B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
8J, et 32 :mrgreen:duo pisze:6J et 35
na crossie latałem, bo nie było jeszcze asfaltu u nas na wiosce pod remizą, a lachony trzebabyło czymś rwać :mrgreen:duo pisze:jak mysmy jezdzili audicami to on nie wiedzial jeszcze w ktorą stronę się kierownicą kręci
wiem, jestem przewrażliwiony ale nerwy puszczają, gdy kolejna rzecz idzie w pole :oops:
szuan, moja siostra dała się przejechać swoim ponad 200 konną maszyną i idiota zgiął felę duuużo bardziej. Ku zdziwieniu wszystkich felgę tak wyprostowali w zakładzie, że nawet lakier nie odpadł, ani bezbarwny, dodatkowo nie ma żadnych odbarwień! Nie wiem jak oni to robią, ale wygląda jakby felgi podmieniali ;] Ten rancik fachowcy naprawią Ci na poczekaniu, potem tylko przepolerujesz ponownie i po kłopocie
No Panie, dawno mnie tu nie bylo a tu takie jajca :!:
Komora silnika nabiera uroku nie powiem, podoba mi sie.
Trzeba bylo typa scigac albo po gestapo dzwonic odrazu niech go palkami stłuka :-x . Nie martw sie takie uszkodzenie to pikus, niemniej jednak szkoda rantu ale to najwyzej kupisz sobie kiedys dwa szersze :mrgreen: .
Komora silnika nabiera uroku nie powiem, podoba mi sie.
Trzeba bylo typa scigac albo po gestapo dzwonic odrazu niech go palkami stłuka :-x . Nie martw sie takie uszkodzenie to pikus, niemniej jednak szkoda rantu ale to najwyzej kupisz sobie kiedys dwa szersze :mrgreen: .
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
apdejt bezfotkowy.
kolo oddane do magika - ponoc do 150zl ma to kosztowac ale nie wiadomo, czy nie peknie. :-x po niedzieli ma dzwonic co sie z tym dzieje....
dzis poskladano mi pół wydechu, tylko na 50mm ale od kolektora az do tylnej belki jest noweczka rurka x2 tylko 50mm, kiedys i koncem sie zajme.
z przykrych wiadomosci, pompa hamulcowa dala mi po tylku, otoz rozciekla sie i musze wyjac serwo i zmienic caly zestaw na jakis inny suchy, nie przepuszczajacy plynu :cry: (żana jak zwykle ratuje z opresji <ok> )
dziś doszly pierscienie centrujace, niby kupilem 215.35 ale jakos temat ucichl tez skusilem sie na zestaw do regeneracji skory, bo kierownica ma kilka miejsc wytartych, aha i slonik tez ma dla mnie gifta skormniastego
ogólnie skolowalem troche lewej kasy ale juz sie rozplynela, wiec oby do ostatniego! <ok> aaa i klosz jeszcze idzie z wrocka
pzdr
kolo oddane do magika - ponoc do 150zl ma to kosztowac ale nie wiadomo, czy nie peknie. :-x po niedzieli ma dzwonic co sie z tym dzieje....
dzis poskladano mi pół wydechu, tylko na 50mm ale od kolektora az do tylnej belki jest noweczka rurka x2 tylko 50mm, kiedys i koncem sie zajme.
z przykrych wiadomosci, pompa hamulcowa dala mi po tylku, otoz rozciekla sie i musze wyjac serwo i zmienic caly zestaw na jakis inny suchy, nie przepuszczajacy plynu :cry: (żana jak zwykle ratuje z opresji <ok> )
dziś doszly pierscienie centrujace, niby kupilem 215.35 ale jakos temat ucichl tez skusilem sie na zestaw do regeneracji skory, bo kierownica ma kilka miejsc wytartych, aha i slonik tez ma dla mnie gifta skormniastego
ogólnie skolowalem troche lewej kasy ale juz sie rozplynela, wiec oby do ostatniego! <ok> aaa i klosz jeszcze idzie z wrocka
pzdr
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dominik, nie wiem. Nie chce pisac, ze bede, bo jeszcze duzo do zrobienia, a nie chce jechać autem poskladanym na odpierdziel, w zasadzie caly czas cos bedzie nie skonczone ale chce pokazać się czymś, co zadowalać mnie bedzie przynajmniej w 50%Niki20 pisze:szuan, na Nysę dasz radę :?: Trzymie kciuki
najwazniejsze, osoba towarzysząca nawet sie znalazła na zlot, ma chlopaka ale co tam... whores wanted <urodziny> pożycze tylko na jeden dzien <lol>
moze jakies zdjatko sie zrobi jutro co tam sie podzialalo jakies polerki, czy cos 8-)
pzdr