[80 b4 ]pająk
[80 b4 ]pająk
witam! jest problem....dziś coś pokićkał się z kierunkami, wiec tak to wyglada;gdy światła sa wyłączone kierunki działają bez problemu , w momecie załaczenia świateł lewy kierunek działa ale za to prawy.....też działa ale miga kontrolka swiateł drogowych kontrolka kierunku nie swieci .swiatła wszystkie ok tylko ta kontrolka...co jest nie halo ?przełącznik?prosze o podpowiedz
to ja się podłącze skoro pająki i kierunki, a więc:
nie działał mi kierunek to w warszatacie pogrzebali mi w bagażniku i 2 miesiące było ok , a tera znowu z tym że działa za którymś razem i powiedzieli mi że pająk do wymiany.
Ale, że co się z nim stało?
Może da się to naprawić, choćby po to żeby sprawdzić czy to nie działa
nie działał mi kierunek to w warszatacie pogrzebali mi w bagażniku i 2 miesiące było ok , a tera znowu z tym że działa za którymś razem i powiedzieli mi że pająk do wymiany.
Ale, że co się z nim stało?
Może da się to naprawić, choćby po to żeby sprawdzić czy to nie działa
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Masz gdzieś jakieś zwarcie albo masa słaba i robią się jaja z elektryką. Sam miałem problem przez słabą masę przy lewym halo po załączeniu mgielnych odpalały mi długie i krótkie jednocześnie, kontrolki się słabo żarzyły, lewy mgielny nie świecił prawy normalnie. Po poprawieniu słabej masy problem znikł, słaba masa w samochodzie powoduje tak nieprzewidywalne akcje jak upalający się lub poluzowany przewód N lub PEN w instalacji elektrycznej budynku tylko jest mniej niebezpieczna. Elektrycy dobrze wiedzą co mam na myśli <ok>