[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
To do zdesia S2/CoupeV6/Compi są inne kierunki niż w A90? <placze> <placze> <placze>gornik pisze:Jeśli ma z A90 kierunki to szpara jest w S2.eSPe pisze:Apocalipto, ładnie czysto ogarnięte.
Dobra stal robi robotę.Jak będą ci się walać niepotrzbne kierunki w zdesia pomarańczowe to mogę przytulić.Apocalipto pisze:jak dlamnie te pomarańczowe niepasują, wolę stworzyć kontrast biało - czrne
Do eSowego podejdą P&P jak się nie mylę.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
duo, wszystko do ogarnięcia a ten brak farby to po ostatnim myciu się zrobił, za dobre ciśnienie w karczerze <mur>
Może już niedługo będzie zabawa w lakiernika i audi odzyska swój blask <oki>
Tylko muszę ogarnąć golfa i mogę brać się za audi.
(zostało położyć kolor i poskładać <- foto z zeszłego roku)
eSPe, Zauważyłem, że coś nie tak z kierunkami jak dokładkę założyłem, nieschodzi się tak jak trzeba
Może już niedługo będzie zabawa w lakiernika i audi odzyska swój blask <oki>
Tylko muszę ogarnąć golfa i mogę brać się za audi.
(zostało położyć kolor i poskładać <- foto z zeszłego roku)
eSPe, Zauważyłem, że coś nie tak z kierunkami jak dokładkę założyłem, nieschodzi się tak jak trzeba
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Na dawną prośbę pokazuje wnętrze na dzię dzisiejszy
A tak na serjo już od prawie tygodna się przybierałem do zmiany nagrzewnicy bo mi szyby strasznie parowały i w porę rozebrałem. Nagrzewnica była w fatalnym stanie i groziło zalanie audi wewnątrz. Jeszcze parę godzin i audi będzie miała już poskładany środek
:mrgreen:wujo1 pisze:pokaż w końcu wnętrze
A tak na serjo już od prawie tygodna się przybierałem do zmiany nagrzewnicy bo mi szyby strasznie parowały i w porę rozebrałem. Nagrzewnica była w fatalnym stanie i groziło zalanie audi wewnątrz. Jeszcze parę godzin i audi będzie miała już poskładany środek
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i po kilku godzinach mękki audi zostało poskładane (no prawie, została półka pod kierownicą ale to inna bajka). Wszystkie gąbki w klapach zostały zmienione na piankę od paneli podłogowych(fotek jakoś nieporobiłem bo weny niebyło). Wszystkie elementy od nawiewów zostały starannie umyte i poskładane.
Foty wnętrza po poskładaniu, nieposprzątane bo już sił brak
Foty wnętrza po poskładaniu, nieposprzątane bo już sił brak
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dydo85, oj tam, jak kiedyś pisałem i na to przyjdzie czas, chyba, że masz kompletnego climatronic-a dla mnie <ok> a, jedno jeszcze zauważyłem, że obudowa nagrzewnicy jest identyczna(bo mam w domu) jak w golfie II aale dałem ciała bo mam 2 klimy do golfa II i niemiałem czym jechać aby sprawdzić czy podejdzie <mur>