[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
Koledzy, zachęcam do rejestracji na forum kolegów z VW Płock. Możemy sie tam ugadywać na spoty, prowadzić dyskusje itp. Oto link do nowego forum:
http://forum.vwlifestyle.pl/index.php
http://forum.vwlifestyle.pl/index.php
cisza jakaś :roll:JanekAudi pisze:dzieje sie tu cos ?
Zachęcam was do przyłączenia się do grupy VWLIFESTYLE z Płocka, ja z nimi lece. Tutaj takie info od nich z forum :sagem pisze:Kto jedzie na majówkę z Płocka lub okolic, ze mną i jaskiem?
Wstępne plany na wyjazd:
-zbiórka pod salonem VW o godzinie 14.45 dnia 27 maja (piątek)
-wyjazd o godzinie 15.15 (jest to godzina wyjazdu nie zbiórki)
nie bardzo rozumiem takiego podejścia do sprawy :shock: skoro i tak na zlocie będziesz między VW to co szkodzi trase zaliczyć też w tym gronie? <ok>sagem pisze:nie mam zamiaru przyłączać się do jakiś golfiarzy
jestem pasjonatą aut grupy VAG a nie jednej wybranej marki czy modelu <ok>sagem pisze:Ty przecie jesteś nasz człowiek to powinieneś z nami się wybrac
Panowie!!!!!!!!!!
Żyjmy wakacje się kończą, a my nic nie działamy. Mam propozycję. !
Kolega niedługo organizuje mały spot mercedesików. Chłopaki spod gwiazdy są bardzo w porządku, fajnie się z nimi rozmawia i pije %%^^ Chcą oni się spotkać nad wisełką, a potem lecieć na grochówkę za słupno, na wylocie do wawy. Rozmawiałem z kolegą orgaznizatorem tych przedsięwzięć i moglibyśmy się do nich przyłączyć. Fajnie by było większą grupą polecieć, zajechać pięknymi wypucowanymi furami i zjeść zaczepistą grochówkę z kotła wojskowego. Będzie to w najbliższych dniach, dowiem się dokładnie co i jak i dam znać.
Co wogóle sądzicie na ten temat? Chętny ktoś? <ok>
[ Dodano: 2011-09-04, 18:45 ]
Pany a jedzie ktoś na tor do torunia? 17-18 września?
Żyjmy wakacje się kończą, a my nic nie działamy. Mam propozycję. !
Kolega niedługo organizuje mały spot mercedesików. Chłopaki spod gwiazdy są bardzo w porządku, fajnie się z nimi rozmawia i pije %%^^ Chcą oni się spotkać nad wisełką, a potem lecieć na grochówkę za słupno, na wylocie do wawy. Rozmawiałem z kolegą orgaznizatorem tych przedsięwzięć i moglibyśmy się do nich przyłączyć. Fajnie by było większą grupą polecieć, zajechać pięknymi wypucowanymi furami i zjeść zaczepistą grochówkę z kotła wojskowego. Będzie to w najbliższych dniach, dowiem się dokładnie co i jak i dam znać.
Co wogóle sądzicie na ten temat? Chętny ktoś? <ok>
[ Dodano: 2011-09-04, 18:45 ]
Pany a jedzie ktoś na tor do torunia? 17-18 września?