Dodałem nową porcję fotek.
Przy okazji dzisiaj odpowietrzyłem sobie sprzęgło, bo ostatnio nie zawsze chciało mi odbić do pozycji spoczynkowej (po świętach muszę zakupić zestaw regeneracyjny do pompki sprzęgła, podejrzewam że tam tkwi problem)
Moje wtryskiwacze z super niskim przebiegiem są aktualnie na sprzedaż - zainteresowanych proszę o kierowanie wiadomości na pw.
[Audi B4 1.9TDI] Plum's Audi - nowe fotki
-
- Forum Audi 80
Dzięki Tak autko kupione przez Niemca w maju 94 a nr vin wskazuje na grudzień 93.
Ostatnio auto doczekało się wymiany oleju i filtrów.
Udało mi się kupić lampę lewą zespoloną w super stanie i fajnych pieniądzach. Dlatego teraz nachodzi mnie myśl na zamontowania halogenów i kierunków w zderzak
Jeśli macie lub znacie kogoś w posiadaniu kompletu do takiej modyfikacji to ja jestem mocno zainteresowany ( w tym prawej lampy zespolonej )
Ostatnio auto doczekało się wymiany oleju i filtrów.
Udało mi się kupić lampę lewą zespoloną w super stanie i fajnych pieniądzach. Dlatego teraz nachodzi mnie myśl na zamontowania halogenów i kierunków w zderzak
Jeśli macie lub znacie kogoś w posiadaniu kompletu do takiej modyfikacji to ja jestem mocno zainteresowany ( w tym prawej lampy zespolonej )