Gadżety klubowe
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80

- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
Tigeros
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Oczywiście jestem za koszulkami <ok>
Od siebie dodam, żeby popatrzyć na firmy które produkują koszulki i mają swoją ofertę na allegro. Mam koszulkę Audi, jest czarna, na środku z przodu ma napis Audi, i drugi, mniejszy na prawym rękawie. Z tyłu było miejsce na indywidualny napis, ja tam mam oczywiście Tighe
Jakoś nie mogę znaleźć tej firmy teraz na allegro, kupowałem tą koszulkę kilka lat temu, materiał którego tam używali to oczywiście 100% bawełna, więc koszulka jest dobrej jakości, napisy po latach dalej się trzymają a koszt tej koszulki był 25zł + przesyłka.
Od siebie dodam, żeby popatrzyć na firmy które produkują koszulki i mają swoją ofertę na allegro. Mam koszulkę Audi, jest czarna, na środku z przodu ma napis Audi, i drugi, mniejszy na prawym rękawie. Z tyłu było miejsce na indywidualny napis, ja tam mam oczywiście Tighe
Olszak, ja teraz tak myślałem może by zrobić coś takiego ze z przodu
Tylko że w zależności od posiadania np. kontur avatna sedana lub coupe i zamiast grupa łódzka to po prostu audi80.pl czy coś takiego a z tyłu np. Olszak lub Kubik
![Obrazek]()
Uploaded with ImageShack.us
Tylko że w zależności od posiadania np. kontur avatna sedana lub coupe i zamiast grupa łódzka to po prostu audi80.pl czy coś takiego a z tyłu np. Olszak lub Kubik

Uploaded with ImageShack.us
Tak tylko prawa ekonomi mówią że im więcej takich samych tym taniej, ja osobiście nie widzę potrzeby posiadania nicku na koszulce. Kto ma mnie znać ten mnie zna, reszta widać nie musi. Mam AKP koszuki (3) i nie mają nicku. A co jeśli ktoś na x forum ma inny nick???KoralB3 pisze:Olszak, ja teraz tak myślałem może by zrobić coś takiego ze z przodu
A to że grupa łódzka czy mazowiecka to nie ma znaczenia i tak wszyscy się znamy.