:shock: <haha> Prawidłowo jak nie pilnuje to trudno :mrgreen:szuan pisze:osoba towarzysząca nawet sie znalazła na zlot, ma chlopaka ale co tam... whores wanted <urodziny> pożycze tylko na jeden dzien <lol>
B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dobra, był mały przestój, nerwy już uszły, załapałem małe przeziębienie przy +20°C ale to normalne w moim nienormalnym życiu :oops:
czas na coś:
kupione/zamowione/oddane/zrobione:
- zestaw do regeneracji skóry (wolant troche wytarty, to go odswieze)
- pierscienie centrujące 66.6->57.1 + chromowane nakretki
- klosz reflektora soczewkowego
- opony 215.35? - czekam dalej na nr konta
- felga oddana do prostowania, wlasciwie rant - do 150pln ma kosztowac i niby po niedzieli ma byc... zobaczymy.
- wydech troche podleczony, bo go przepaliło... wiem, ze za niedlugo znowu pusci na spawach ale braklo mi kasy i zrobione jest tylko do tylnej belki prawie od samego przodu (wyszedł troche drut ale przynajmniej narazie ucichło) 2x 50mm
- w ostatnim tygodniu maja idzie do lakiernika na pomalowanie dachu bo zszedł klar.
- puscila pompa hamulcowa, zamowiony wydajniejszy komplet z audi C4 us, serwo 9" Lucas + pompa pod abs
- wymienione świeczki na ngk (od nowosci nie byly wymieniane, stare to byly bosch audi z nabitymi czterema pierscieniami jeszcze - schowalem do pudelka, na pamiatke )
zdjęcia jakies tam:
po wszystkich lakiernikach, oponiarzach, tunignach, itp przerobkach czeka mnie gruntowne mycie, czyszczenie i zrobi sie jakies zdjecia z reki fotografa znajomego na jakims dachu, czy pod ziemią
tekst skopiowany z innego forum, bo niechce mi sie zmieniac, to co juz bylo wczesniej napisane
do konca maja bedzie jeszcze jakis aktual, pzdr.
czas na coś:
kupione/zamowione/oddane/zrobione:
- zestaw do regeneracji skóry (wolant troche wytarty, to go odswieze)
- pierscienie centrujące 66.6->57.1 + chromowane nakretki
- klosz reflektora soczewkowego
- opony 215.35? - czekam dalej na nr konta
- felga oddana do prostowania, wlasciwie rant - do 150pln ma kosztowac i niby po niedzieli ma byc... zobaczymy.
- wydech troche podleczony, bo go przepaliło... wiem, ze za niedlugo znowu pusci na spawach ale braklo mi kasy i zrobione jest tylko do tylnej belki prawie od samego przodu (wyszedł troche drut ale przynajmniej narazie ucichło) 2x 50mm
- w ostatnim tygodniu maja idzie do lakiernika na pomalowanie dachu bo zszedł klar.
- puscila pompa hamulcowa, zamowiony wydajniejszy komplet z audi C4 us, serwo 9" Lucas + pompa pod abs
- wymienione świeczki na ngk (od nowosci nie byly wymieniane, stare to byly bosch audi z nabitymi czterema pierscieniami jeszcze - schowalem do pudelka, na pamiatke )
zdjęcia jakies tam:
po wszystkich lakiernikach, oponiarzach, tunignach, itp przerobkach czeka mnie gruntowne mycie, czyszczenie i zrobi sie jakies zdjecia z reki fotografa znajomego na jakims dachu, czy pod ziemią
tekst skopiowany z innego forum, bo niechce mi sie zmieniac, to co juz bylo wczesniej napisane
do konca maja bedzie jeszcze jakis aktual, pzdr.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
doszła paczka od harrego, wiec przy okazji zrobilem odblysniki w kolor jedyny słuszny i troche ramke atrapy akrylem przeleciałem wraz z pierścieniami bo pseudo chrom zszedł z plastyku :roll:
ps. od czasu, gdy wypadł mi halogen przestały świecić mi halogeny i przeciwmglowe. Jaka możebyć przyczyna? bezpiecznik, jakiś przekaźnik, żarówka - czego gdzie szukać?
dzieki, pzdr.
ps. od czasu, gdy wypadł mi halogen przestały świecić mi halogeny i przeciwmglowe. Jaka możebyć przyczyna? bezpiecznik, jakiś przekaźnik, żarówka - czego gdzie szukać?
dzieki, pzdr.