RAMKI 3D
dla mnie to są tu dwie różne informacje, bo albo nie będą, albo potrzeba 100 osób po 2 sztuki i wtedy będą?kubik pisze:Przykro mi ale nie będą, ponieważ ostatnio nie było chętnych. Minimum zamówienia to 100 kpl. czyli 200 szt. a chęć zgłosiło 3 osoby.Rychu82 pisze:Są do sprzedania ramki na rejstracje albo będą, albo nie będa, albo jakie kolwiek info?
<ok>
dołączam się do pytania...........delikatnie wspomnę, że przelew za ramki poszedł kilka tygodni temu, info że się robią też był kilka tygodni temu no i w temacie o ramkach właściwych nic nie można napisać bo jest zamknięty.
Już nawet prawie o tym zapomniałem.
Także , że tak się zapytam nie formułując zbytnio zdania pytającego....
WTF?
Już nawet prawie o tym zapomniałem.
Także , że tak się zapytam nie formułując zbytnio zdania pytającego....
WTF?
Ramki są już zrobione i są juz rozsyłane po forumowiczach.
Mieliśmy teraz długi weekend i nie było jak rozsyłać a poczta polska tez jest zapchana i robi co chce i kiedy chce z przesyłkam.
Więcej info na tyen temaw pod linkiem.
https://audi80.pl/klubowe-ramki-reje ... 555,30.htm
Mieliśmy teraz długi weekend i nie było jak rozsyłać a poczta polska tez jest zapchana i robi co chce i kiedy chce z przesyłkam.
Więcej info na tyen temaw pod linkiem.
https://audi80.pl/klubowe-ramki-reje ... 555,30.htm
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Hehe.
Dobre.
Miały być 3D z odstającym tekstem pochromowanym
"Prawie" nie widać różnicy. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Dobre.
Miały być 3D z odstającym tekstem pochromowanym
a będą z żelową naklejką w tej samej cenie.Doc pisze:Oczywiście będą wypukłe (3D) z efektem chromu.
Dobre dobre.Doc pisze:ramki z naklejonym napisem w technologii 3D
![]()
- Audi Sport
- Forum Audi 80

Chciałem nawet zamówić te ramki, tylko jak przeczytałem, że mają być żelowe to z miejsca zmieniłem zdanie :mrgreen: Ciekawe tylko co się stało z tą matrycą co była pierwszej serii ramek...eSPe pisze:Miały być 3D z odstającym tekstem pochromowanym...
...a będą z żelową naklejką w tej samej cenie.
Dobre dobre.
to super, kupiłem ramki 3D a będzie jakaś naklejka?
Jeśli tak, to pierwszy i ostatni raz dałem się tak naciągnąć i niech mi nawet nikt nic nie pisze, że nie doczytałem drobnym druczkiem że w jakims tam przypadku są żelowe bo jakbym wiedział to bym 5zł dał max i to z przesyłką. Nie rozpisuję się dalej bo mam nadzieje że to co przyjdzie to jest to o co mi i innym kupującym chodziło....
Jeśli tak, to pierwszy i ostatni raz dałem się tak naciągnąć i niech mi nawet nikt nic nie pisze, że nie doczytałem drobnym druczkiem że w jakims tam przypadku są żelowe bo jakbym wiedział to bym 5zł dał max i to z przesyłką. Nie rozpisuję się dalej bo mam nadzieje że to co przyjdzie to jest to o co mi i innym kupującym chodziło....