Mój problem polega na tym iż jeden króciec sie nie co skruszył i leci płyn chłodniczy
Moje pytanko brzmi .... Czy da radę wymienić jedną stronę chłodnicy ? (To co zaznaczyłem na obrazku) Jak na razie jestem zmuszony jeździć autobusami, bo nie mam funduszy na nową chłodnice Czy może próbować zakleić POXILINĄ (lub czymś podobnym) ???
[B3 1.8S PM] Naprawa chłodnicy ?? Gra warta świeczki ?
-
- Forum Audi 80
Właśnie zbieram na chłodnice Jak na razie byłem ją pospawać plastikiem (koszt 10 zł) .... gdyby nierówności, które powstały po tym niby spawaniu to by latało ale jednak troszeńkę mi ubywa po kropelce :mrgreen: a pytałem sie czy to można wymienić bo mam chłodnice od sąsiada ale mniejszą od VW golfa...
pawelec_ pisze:Właśnie zbieram na chłodnice Jak na razie byłem ją pospawać plastikiem (koszt 10 zł) .... gdyby nierówności, które powstały po tym niby spawaniu to by latało ale jednak troszeńkę mi ubywa po kropelce :mrgreen: a pytałem sie czy to można wymienić bo mam chłodnice od sąsiada ale mniejszą od VW golfa...
Myślę że wstawianie mniejszej chłodnicy, nie będzie dobrym pomysłem. Te Audice i tak mają za słaby układ chłodzący.