Witam
Posiadam audi b3 1.8 88 rok. Auto od wczoraj zaczęło mi samo w jeździe hamować. Grzebaliśmy coś w kablach żeby radio podłączyć, ale to chyba nie ma nic wspólnego z elektryką. Pojechałem pierwszy raz po tym podłączaniu radia i coś mnie hamowało, zatrzymałem się i miałem całe czerwone tarcze. Potem już jakoś normalnie jeździło a potem ze dwa razy znów tak mnie hamowało mocno. Próbowałem odpowietrzyć hamulce ale to też nic nie dało, znaczy już nie hamuje mnie, w ogóle nie hamuje.. ;p hamują tylko lewe tylne i przednie prawe. Pedał hamulca jest luźny. Co może być tego przyczyną?
[b3 1.8] Niesprawne hamulce
czyli tak jak myśle.. pierwszy raz stało mi się to po dość agresywnej jeździe, zazwyczaj normalnie śmigam ale się śpieszyłem. A przewody w audi są gdzieś tak na wierzchu pod samochodem? Bo może uderzyłem gdzieś w coś, przewód się zgniótł, bo z tego co widziałem to one metalowe, i po prostu nie przepuszcza nic? Bo jak odkrecam przy hamulcu te zawory do odpowietrzania to 3 razy nacisnąłem hamulec, trysnął płyn a potem już nei chciał. Potem odkręciłem te przy pompce przy zbiorniku z płynem i to samo, 3 razy psiknęło a potem już nie chciało, a w pewnym momencie jak próbowaliśmy to też kumpel mówił że za którymś razem psikało a potem dalej nic.