ja pytałem ja i nawet założyłem wątek , w którym okazało się że potrzeba chętnych tylko 100 osób x 2 szt. ale niestety i tak wyszło że to n ic nie da bo........właściwie to nikt mi tego nie wytłumaczył czemu i tak nie.....aha a odpowiadał mi kubik <fiu fiu>Lucazzz pisze:mati86 napisał/a:
pasowało by zrobić ramki klubowe
ktos juz o to ptyał, ostatnio było 2 chetnych, słownie 2 osoby....
Gadżety klubowe
Jak "Zarząd" się zgodzi by to szło równolegle mogę w czymś pomóc. Póki co mam dużo czasu wolnego więc nie było by problemu. Do Doc'a w razie co też nie mam daleko więc jak coś służę pomocą w wysyłce czy co tam będzie potrzeba.KoralB3 pisze:A może ktoś by po prostu pomógł i zajął się akcja Polary a druga osoba akcją koszulki ? ? poskładać zamówienia zorientować się z cenami grupowymi itp. Jeżeli nie będzie osób chętnych to ja mogę zająć się czymś ..
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Spokojna głowa.KoralB3 pisze: jeżeli potrzeba i będą chętni to mogę poszukać jakieś firmy która wykonuje jakieś grawerki itp. na kubkach
Kubik dostał już ode mnie namiary.
Na Kormoranie mamy zarówno:
- smycze
- kubaski
- t-shirty
- polo z haftowanym logo
- wlepki
- flagi
dlatego mamy już mniej więcej obcykanych u nas wykonawców gadżetów. Jedni się sprawdzili inni nie. Poleciłem to co mogłem polecić z czystym sumieniem.
Część z ww gadżetów naocznie uczestnicy zlotu moajowego obadali.
T-shirty ci co mają mogą potwierdzić (ja, deejay.ftb, spaykee, żana).
Smycze tak samo.
Polo z haftem (tu mogę ja potwierdzić bo spaykee zaspał na akcję z zamówieniami :mrgreen: )
Pytanie do naszego wykonawcy o ofertę już wysłałem. Wszelkie info jakie uzyskam przekażę kubikowi.
-
mario_luty1988
- Forum Audi 80