[all b4] Drążki kierownicze i końcówki
[all b4] Drążki kierownicze i końcówki
Mam dziwny problem, przeglądałem dzisiaj ETKE, natknąłem sie przypadkowo na schemat zamontowania drązków kierowniczych i końcówek, a mianowicie końcówka jest zamontowana do ucha kolumny od dolu a u mnie od góry. To dopiero polowa zmartwien ponieważ, drążki kierownicze sa skręcone pomiędzy tą blachą która dalej jest dokręcona do magla a blaszką z której wystaja dwie sruby, natomiast u mnie drążki sa przed blacha dokręcaną do magla. Jak jest u was :?: Czy może mieć to jakieś znaczenie :?: Wiem że troche zamotałem z tym opisem ale mam nadzeje że sie połapiecie. <ok>
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80
w audi B4 V6 drążki są takie same jak w B3?
i mam prośbę o wklejenie lub wysłanie na PW rysunku z ETKI z drążkami i końcówkami oczywiście z opisem i numerami części , nie wiem jak to wygląda w ETCE ale może jest tam też kolumna kierownicza bo coś mam do wymiany ale nie wiem co i chciałbym zobaczyć dokładnie z czego ten węzeł sklada się.
pzdr
i mam prośbę o wklejenie lub wysłanie na PW rysunku z ETKI z drążkami i końcówkami oczywiście z opisem i numerami części , nie wiem jak to wygląda w ETCE ale może jest tam też kolumna kierownicza bo coś mam do wymiany ale nie wiem co i chciałbym zobaczyć dokładnie z czego ten węzeł sklada się.
pzdr