[All]How to make - wyświetlacz temperatury zewnętrznej
kosta zielna -to tak jak zolta ,czerwona to jak niebieska niema roznicy ,tak mi sie wyydaje .ja tak podpinalem u kumpla i dziala oka .
ja mialem wczesniej problem bo mi zawyrzalo tem o 10 stopni ,okazalo sie ze kiepska masa zmienilem i po sprawie . mam czujnik po sierodku .sierodkowej kratki i caly czas na niego wieje i dziala super
ja mialem wczesniej problem bo mi zawyrzalo tem o 10 stopni ,okazalo sie ze kiepska masa zmienilem i po sprawie . mam czujnik po sierodku .sierodkowej kratki i caly czas na niego wieje i dziala super
W takim razie poproszę o namiary na kogoś kto nie będzie mi robić problemów z zamontowaniem tego :roll: Bo mam już dosyć słuchania "Panie.. to trzeba kable przejrzeć.. całe schematy.. Poza tym tutaj fabrycznie nie było wyświetlacza temperatury, więc nie wiem czy da się zamontować". Byłbym wdzięczny.
quick, da się niedygaj ja u siebie też nie miałem wszytko na forum jest napisane co gdzie i jakie kable przez jakie dziurki przeciagnać.poszukaj żebyś był z białegostoku bym ci to zrobił uwierz mi że praca nad tym zajela by nam 2 godzinki plus wypicie 4 piwek a satysfakcja gwarantowana ja tez bylem zielony a sam wszytko zrobiłem bo jest na forum, napisane i objasnione jak dla dziecka wyraziscie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
panowie HELP :cry: co jakiś czas nie świeci mi wyświetlacz :cry: muszę puknąć w licznik i wtedy świeci najpierw przełożyłem masę w inne miejsce i wogóle wszystkie połączenia posprawdzałem jeszcze raz i dalej to samo :cry: (sam żeźbiłem kable) czy w wyświetlaczu jest jakaś żarówka która może nie łączyć?lub wogóle coś co może nie łączyć?da się go rozebrać?bo czasem mnie to wkurza że nie świeci :evil: jest tak że cały dzień świeci a czasem muszę co chwilę w licznik pukać żeby świecił co jest grane?
gibaj pisze:panowie HELP co jakiś czas nie świeci mi wyświetlacz muszę puknąć w licznik i wtedy świeci najpierw przełożyłem masę w inne miejsce i wogóle wszystkie połączenia posprawdzałem jeszcze raz i dalej to samo (sam żeźbiłem kable) czy w wyświetlaczu jest jakaś żarówka która może nie łączyć?lub wogóle coś co może nie łączyć?da się go rozebrać?bo czasem mnie to wkurza że nie świeci jest tak że cały dzień świeci a czasem muszę co chwilę w licznik pukać żeby świecił co jest grane?
Możesz mieć zimne luty w termometrze, albo żaróweczka sie kończy I jest on rozbieralny <ok>