B4 limo AAH - FILM.ik s46
Tak na poważnie, to 215/35/17 i 215/25/18 mają taką samą wysokość czoła opony (bocznej, widocznej części), jednak na feldze 18" będzie się optycznie wydawało, że jest minimalnie niższy profil, a przy szerszej feldze efekt się spotęguje. Jednak w stosunku do przedniej felgi szuana, nie mam szans :mrgreen: 185/35 jest aż o pół cala niższe od 215/35...
Jednak szuan pokazuje już fotki, a ja dopiero w niedzielę pożegnam się z Keskinami (wylądują na innym cabrio) i przechwycę upragnione RH więc na chwilę obecną i tak jestem w tyle. Ale postaram się Was przegonić chłopaki! Obiecuję :lol:
Jednak szuan pokazuje już fotki, a ja dopiero w niedzielę pożegnam się z Keskinami (wylądują na innym cabrio) i przechwycę upragnione RH więc na chwilę obecną i tak jestem w tyle. Ale postaram się Was przegonić chłopaki! Obiecuję :lol:
Dla mnie kilka lat posiadania takiej wiedzy to wcale nie tak 'w końcu'Niki20 pisze:ATLAS, widzę, że w końcu wiesz co to dobre koło :mrgreen: :lol:
Niestety bardzo długo zeszło mi się z szukaniem kół o odpowiednich parametrach.
ZW1 miałem przed Tobą
Fajnie wygląda nawet gdy jest tak brudnaszuan pisze:a pozatym znalazłem jeszcze dwa zdjecia zakurzonej żyrafy :->
Zastanawiam się, czy nie fajnie wyglądała by obwódka soczewki w lampie w oryginalnym chromie... o tak:
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ze zdjeciami na jakis czas narazie koniec, az do czasu zalozenia dystansow.
Atlas, juz tego nie naprawie, bo zamalowane trzema warstwami
dzisiaj przypadkowo natkąlem sie w sklepie na produkt marki sonax, był to wosk koloryzujący z kredką. Teraz niestety nie stać mnie na lakier na cale auto, a ze jest duzo rys do okola, to zastanawiam sie nad kupnem tego w czerwcu i teraz pytanie, czy ktoś już tego używał? daje to rade i trzyma sie jakoś? dach i zderzak jeszcze jakoś pomaluje ale reszta narazie zostanie...
pzdr.
Atlas, juz tego nie naprawie, bo zamalowane trzema warstwami
dzisiaj przypadkowo natkąlem sie w sklepie na produkt marki sonax, był to wosk koloryzujący z kredką. Teraz niestety nie stać mnie na lakier na cale auto, a ze jest duzo rys do okola, to zastanawiam sie nad kupnem tego w czerwcu i teraz pytanie, czy ktoś już tego używał? daje to rade i trzyma sie jakoś? dach i zderzak jeszcze jakoś pomaluje ale reszta narazie zostanie...
pzdr.