<ok>Zayebatsu pisze:jak się pobawię to zrobie RS2 home made i będzie ze znaczkiem ałdi :mrgreen:
Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
aaa eres Ci sie spodobal? no i tarcie tez :mrgreen:
no prosze... spowrotem przekonales mnie zeby walczyc o moje brocki, bo jednak kolo ma niezly potencjal, dobrze ze Ci ich nie sprzedalem bo bym teraz sie zalamal ;p
Loku, dobra gleba, naprawde fajnie siadl, no i lakier - jedyny najlepszy
Slugs, powiem Ci ze zarabiscie wygalda cfl na pomaranczowych kierunkach, jak nie ogarne do konca mojego eresa to wracam do tego zdesia, dopoki nie kupie igly eresa, nigdy wiecej zadnego klejenia i szpachlowania druga sprawa, srodek orginalnie, ale nie gryzie sie to bardzo wiec w sumie jest dobrze, choc nie jestem zwolennikiem dwoch kolorowch skory, ogolnie lubie tylko jeden - bezowy :mrgreen: ale jak pisze dobrze jest <ok>
Monia super fotki, moglas jednak wszystkie zrobic w kolorze, a dopiero w jakims programie je uczerniac <:P> mimo to wez aparacik na Nyse, to mysle ze wyskoczymy paroma autkami na sesyjke gdzies na terenie ;]
no prosze... spowrotem przekonales mnie zeby walczyc o moje brocki, bo jednak kolo ma niezly potencjal, dobrze ze Ci ich nie sprzedalem bo bym teraz sie zalamal ;p
Loku, dobra gleba, naprawde fajnie siadl, no i lakier - jedyny najlepszy
Slugs, powiem Ci ze zarabiscie wygalda cfl na pomaranczowych kierunkach, jak nie ogarne do konca mojego eresa to wracam do tego zdesia, dopoki nie kupie igly eresa, nigdy wiecej zadnego klejenia i szpachlowania druga sprawa, srodek orginalnie, ale nie gryzie sie to bardzo wiec w sumie jest dobrze, choc nie jestem zwolennikiem dwoch kolorowch skory, ogolnie lubie tylko jeden - bezowy :mrgreen: ale jak pisze dobrze jest <ok>
Monia super fotki, moglas jednak wszystkie zrobic w kolorze, a dopiero w jakims programie je uczerniac <:P> mimo to wez aparacik na Nyse, to mysle ze wyskoczymy paroma autkami na sesyjke gdzies na terenie ;]
Środek mam w dwóch kolorach tylko dlatego, że mam... czarny samochód. I jak dla mnie czerwień z czerniąładnie się komponuje. W wypadku każdego innego koloru samochodu srodek by był w czarnej skórze.
I tak się wczoraj zastanawiałem nad własną głupotą, skupuję pierdoły jak np. fotele recaro... a jak bym te 2 tysiaki wydał, i się w końcu nie pierd... i nie zastanawiał czy warto czy nie, to by mi naprawdę fajne felgi wpadły... a tak to mam w szopie leżące nie założone z braku czasu 5/6 klimatyzacji, AC/BC i fotele a jeżdżę na feldze 15 cali <rotfl> <rotfl>
taka głupiego robota ;]
I tak się wczoraj zastanawiałem nad własną głupotą, skupuję pierdoły jak np. fotele recaro... a jak bym te 2 tysiaki wydał, i się w końcu nie pierd... i nie zastanawiał czy warto czy nie, to by mi naprawdę fajne felgi wpadły... a tak to mam w szopie leżące nie założone z braku czasu 5/6 klimatyzacji, AC/BC i fotele a jeżdżę na feldze 15 cali <rotfl> <rotfl>
taka głupiego robota ;]
I to jest Zbyszku powód dla którego u mnie z tyłu nikt nie jeździ <ok>Zayebatsu pisze:Heh dziś jechałem z ludzikami na tyle i co jak tył jest obciążony to nadkole trze o oponę :roll: tak więc tył chybo styknie ale przód jeszcze za wysoko :mrgreen:
Wiesz, ja nie obrabiam zdjęć tylko po to żeby auto ładniej wyglądało One mają wyglądać autentycznie 8-)Kolczat pisze:Monia super fotki, moglas jednak wszystkie zrobic w kolorze, a dopiero w jakims programie je uczerniac
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
oblukane na live w Nysie brock elgancko sie prezentuje na qupie <ok> suty dobrze stercza https://picasaweb.google.com/1135314973 ... 2522908802