Koszulki klubowe - projekty, propozycje, dyskusja.
Koszulki klubowe - projekty, propozycje, dyskusja.
Ankieta została zamknięta przed czasem z powodu oczywistego wyniku.
W tym temacie proponuję przedstawić wasze wizje na temat wzoru na koszulkach.
Przewidziane są dwa kolory koszulek w wersji męskiej i dwa w wersji damskiej.
Mam pierwsze ceny i wartość koszulki z logo na piersi to koszt około 20 zł. Dodając nazwę klubu na plecach koszt wzrasta do około 26 zł. Piszę około bo są rozbieżności w cenach.
Kwota dofinansowania i koszty wysyłki jeszcze nie zostały ustalone. Negocjacje trwają <pijaczek>
Możliwość wykonania tańszej koszulki wiąże się z gorszym materiałem a to nie wchodzi w grę.
Wszystkie informacje dotyczące akcji "koszulki" będą aktualizowane w pierwszym poście.
Update 25.05
A więc mamy już konkretne ustalenia.
Gramatura koszulek męskich 180 g., damskich 200 g.
Dostępne kolory męskie: czarny i niebieski.
Dostępne kolory damskie: biały i czerwony.
T-shirt męski od damskiego różni się krojem.
Cena za koszulkę z logo na piersi i napisem na plecach "AUDI 80 KLUB POLSKA" została ustalona na kwotę 25,00 zł.
Dla chętnych nick pod logiem GRATIS :!: :!: :!:
Na zdjęciu wzory logo klubowego według kolorów koszulek. W kolumnie lewej - damskie, w kolumnie prawej męskie.
Dziś wieczorem podam ceny całkowitych kosztów.
W tym temacie proponuję przedstawić wasze wizje na temat wzoru na koszulkach.
Przewidziane są dwa kolory koszulek w wersji męskiej i dwa w wersji damskiej.
Mam pierwsze ceny i wartość koszulki z logo na piersi to koszt około 20 zł. Dodając nazwę klubu na plecach koszt wzrasta do około 26 zł. Piszę około bo są rozbieżności w cenach.
Kwota dofinansowania i koszty wysyłki jeszcze nie zostały ustalone. Negocjacje trwają <pijaczek>
Możliwość wykonania tańszej koszulki wiąże się z gorszym materiałem a to nie wchodzi w grę.
Wszystkie informacje dotyczące akcji "koszulki" będą aktualizowane w pierwszym poście.
Update 25.05
A więc mamy już konkretne ustalenia.
Gramatura koszulek męskich 180 g., damskich 200 g.
Dostępne kolory męskie: czarny i niebieski.
Dostępne kolory damskie: biały i czerwony.
T-shirt męski od damskiego różni się krojem.
Cena za koszulkę z logo na piersi i napisem na plecach "AUDI 80 KLUB POLSKA" została ustalona na kwotę 25,00 zł.
Dla chętnych nick pod logiem GRATIS :!: :!: :!:
Na zdjęciu wzory logo klubowego według kolorów koszulek. W kolumnie lewej - damskie, w kolumnie prawej męskie.
Dziś wieczorem podam ceny całkowitych kosztów.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2011, 16:45 przez Kubik, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
jestem za tym, żeby wyglądały tak, jak poprzednia edycja sprzed lat:kubik pisze: W tym temacie proponuję przedstawić wasze wizje na temat wzoru na koszulkach.
na piersi logo klubu
na plecach pod karkiem napis "www.audi80.pl"
i to wsyztsko.
jestem jak najbardziej za. Wtedy finalny koszt by wyniósł... 40PLN?kubik pisze:Mam pierwsze ceny i wartość koszulki z logo na piersi to koszt około 20 zł. Dodając nazwę klubu na plecach koszt wzrasta do około 26 zł. Piszę około bo są rozbieżności w cenach.
popieram w całej rozciągłości.kubik pisze: Możliwość wykonania tańszej koszulki wiąże się z gorszym materiałem a to nie wchodzi w grę.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- maniek2312
- Forum Audi 80
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
"a za co jesteśmy przebrani?"Bastek pisze:Takie rzeczy tylko w erze? <mikolaj>spaykee pisze:"a może frytki do tego" ? :lol:Bastek pisze:Koszulka klubowa z nickiem na ramieniu - fajna sprawa
"no jak to za co?! za HIT sezonu" <mikolaj>
Wiesz, pomysł sam w sobie bardzo fajny, podobnie jak z napisem adresu klubu na ramieniu, ale to zwiększa koszta. Nie jestem pewien, czy ludzie chcą, by koszulka kosztowała ponad 50 PLN, bo każdy nadruk to dodatkowy koszt. Jeśli "góra" na to pozwoli, to może być i tak. <ok> Mi to tam obojętne 5PLN w te czy we wte, byle tylko nie zdarto z nas skór. :lol: :lol:
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Pomysł mi sie podoba!
Ma może ktoś fotkę jak wyglądała ta poprzednia edycja?spaykee pisze:na piersi logo klubu
na plecach pod karkiem napis "www.audi80.pl"
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie inaczej.spaykee pisze:jestem za tym, żeby wyglądały tak, jak poprzednia edycja sprzed lat
Wygrzebałem temat, dotyczący poprzedniej tury https://audi80.pl/koszulki-klubowe-z ... htm#162243PieterB pisze:Ma może ktoś fotkę jak wyglądała ta poprzednia edycja?