Przywitaj się z nami
Witam wszystkich serdecznie,jestem Łukasz, mieszkam w Białej Podlaskiej oraz jestem szczęśliwym posiadaczem audi b4 1.9tdi 94' na pierburgu xD, szału nie ma co prawda jak na razie,ale staram się systematycznie ogarniać w miarę swoich możliwości:) :evil: jeżeli ktoś miał jakiekolwiek problemy z tymi autami niech się podzieli swoimi sugestiami:)pozdrawiam serdecznie;) 
- LoveShakerz
- Forum Audi 80

Witam klubowiczów
Mam na imię Jarek i jestem z Łodzi. Posiadam Audi 80 B3 1.8 z 1987roku. Jeżdżę nim od dwóch lat. Wcześniej należało do taty, który sprowadził je ze Szwajcarii w 1989 roku, więc samochodzik jest w rodzinie 22 lata
Jak do tej pory niezawodna bryka.
Forum znalazłem szukając wiadomości o Audi 80.
Pozdrawiam Wszystkich
Forum znalazłem szukając wiadomości o Audi 80.
Pozdrawiam Wszystkich
witam
witam wszystkich za tydzień stanę sie szczęśliwym posiadaczem Audi 80 Cabrio rok 99 kolor Granat wybieram sie po niego do naszych sąsiadów z zachodu a dokładniej do Stuttgartu pozdrawiam wszystkich
witam od kilku lat mam audi 80 b2 coupe 1,8 90km rok 1984 silnik od b3 skrzynia od passata taka trochę hybryda ,ale działa i to bez zastrzeżeń komfort jazdy nie odbiega od współczesnych aut tapicerka oryginalna deska i drzwi w skórze silnik słychać tylko jak jest zimny ,bardzo dobrze sprawuje się na gazie.proszę o inne opinie.