[All] Gdzie w Krakowie obszywaja skóra?
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Bradzo ładnie to wyszło miszek tez bym walnął tą perforowaną brat ostatnio zamówił na allegro do passata perforowana na mieszek ( wyglada lepiej niz ori) kiere i wygląda super i materiał też git :-> koszt 75zł za mieszek i kierę. Ale reczny tez zamierzam obszyć, chyba w nowszych cabrio tak było + chrom pypek Dla mnie superos
- hołard
- Forum Audi 80
heh ja apropo tego pypka sie jeszcze podpytam jak go podmieniłeś? bo z tego co pamiętam o on nie jest wykręcany (chyba że za słabo kręciłem) :shock: także jak coś napisz jak go podmieić na chrom/pypek i skąd go wytrzasnąleś? ja myślłąem nad obszyciem ręcznego ale nie tego co sie łapie a resztę na tej fotce widac troszke + chrom dzwignia
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie wiem jak jest w coupe, ale u mnie się go wykręca spróbuj mocniej może pójdzie.hołard pisze: z tego co pamiętam o on nie jest wykręcany
A zrobiłem sobie, własnemi ręcami Kawałek aluminium, kawałek tokarki, trochę papieru ściernego, filcowy krążek, pasta polerska i zrobione. Nie jest to takie trudne, napewno sam też dasz radehołard pisze: i skąd go wytrzasnąleś?
Tak jak już pisałem, obszycie kiery 120 pln (przynajmniej tyle facet brał rok temu). Niestety nie robi tego na poczekaniu, ja czekałem tydzień (od niedzieli do niedzieli) ponieważ zabiera kierownice ze sobą i za tydzień przywozi zrobioną. No chyba że będzie miał ze sobą kierownice która Ci się spodoba, bo handluje też kierownicami. Jeżeli chcesz to mogę ci posłać na PW kontakt do niego, to Ci sam powie co i jak.pilocik69 pisze:A jak z kosztami, i jak to wygladalo z czasem? Czy ten fachowiec, robi obszywanie na poczekaniu?
pypek z recznego tez sie odkreca w coupe, Hołard kombinerki w ruch jak nie idzie,
owin pypek szmatka by kombinerkami nei porysowac go i krec w kierunku odwrotnym do ruchu wskazowek zegara;) wyjdzie, tam bedzie taka sprezyna i pret na ktorym ten pypek jest zakrecony,
swoja droga mam pytanie do IC69 jak zrobiles tam gwint w srodku?? tez na tokarce czy jakos rozwiercales??
owin pypek szmatka by kombinerkami nei porysowac go i krec w kierunku odwrotnym do ruchu wskazowek zegara;) wyjdzie, tam bedzie taka sprezyna i pret na ktorym ten pypek jest zakrecony,
swoja droga mam pytanie do IC69 jak zrobiles tam gwint w srodku?? tez na tokarce czy jakos rozwiercales??
- hołard
- Forum Audi 80
Nawet nie wiedziałem, za słabo kręciłem dziekixxtomek pisze:pypek z recznego tez sie odkreca w coupe, Hołard kombinerki w ruch jak nie idzie,
Sorki za OT